Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja zona i 3 facetow

Polecane posty

Gość gość

chcem patrzec jak 3 facetow posuwa moja zone. ktos tez tak ma?

Gość bela86
Ja mam inaczej chcę patrzeć jak trzy laski gwałcą mojego faceta :D:D:D

Gość gość
Bela, a lubisz dominować na facetem ? Chciałbym być toaletą dla jakiejś Pani.

Gość gość
i podniecalo by Cie patrzenie jak jest *****ny przez kobiety?

Gość gość
Ja miałam taki wspaniały seks z dwójką kolegów i moim chłopakiem teraz jest moim mężem i się mocno kochamy.Podniecenie było niesamowite u nas obojga gdy mnie kochali na zmiamnę koledzy a na końcu chłopak bo sam wybrał by się więcej podniecić widokiem seksu z obiema kolegami.Więcej nie było seksu grupowego.Poniekąt cieszyłam się, że zgodził się na seks grupowy bo poza chłopakiem , który mnie rozdziewiczył nie miałam innego.Z reszta chłopak nie mial innej.Zaproponowałam jeszcze chłopakowi wtedy by wymienić sie z jego kolega a on z jego dziewczyną nie chciał,ale ona również jest śliczną dziewczyną.

Gość gość
"poniekąt" :D:D:D znów te brednie analfabety

Gość gość
Ja chciałbym patrzeć jak inni faceci dymaja moja zonke a ma nieźle ciałko. Jak obrabia trzy k***sy naraz.

Gość gość
napisz kolezanko. poduwali Cie po kolei jeden po drugim czy moze na raz w kilka dziurek jednoczesnie?

Gość gość
ja tez chcial bym patrzec jak np.dotykaja ja wszedzie i obmacuja i zabawiaja sie wszyscy trzej jej cialem

Gość gość
w samochodzie na tylnym siedzeniu moja zona dupcyla sie z kolega. Bylismy sami na parkingu, ona siedziala na nim a przedtem lizala mu k****a w restuaracji. To byly czasy...

Gość gość
haha, w restauracji, co najwyżej w budce z kebabem :D

Gość gość
konkretnie w bodedze w Kopenhadze. Nikogo wtedy tam nie bylo.

Gość bela86
Jejku to jest moja fantazja być w eleganckiej restauracji, wejść pod stolik i robić loda, dookoła pełno ludzi, nikt nic nie widzi i niczego się nie domyśla, potem jest zamiana, ja niepostrzeżenie jestem już na krześle, a pod stolikiem moja cipka jest lizana i p******a palcami. :P

Gość gość
Żona bardzo chciała seksu z całkiem obcym facetem,gdy go wyszukaliśmy i doszło do spotkania był problem.Problem miała żona sie rozebrac przy nim pomimo,że ja bylem już rozebrany i facet się rozebrał.Opanowałem sytuację powoli rozbierając żonę w tym czasie pieszcząc by się wyluzowała potem to było z górki i sama pchała sie na k****a kochankowi przy drugim podejściu.

Gość Sex

Tomek Tak miałem jusz czekałem na to rok

Gość Julia
7 godzin temu, Gość Sex napisał:

Tomek Tak miałem jusz czekałem na to rok

Słuchajcie taki seks należy dobrze przemyśleć bo ja miałam przy moim chłopaku taki seks z czwórką naszych kolegów. Ja przeżyłam coś wspaniałego bo wiedziałam że więcej może się nie trafić taka okazja. Mój chłopak przez kilka dni nie mógł dojść do siebie. Teraz mamy tyko trójkąt z jednym z tych kolegów co mnie rżnął w grupowym seksie.