Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
n095

bez odpowiedzi

Polecane posty

Witam..nie wiem dlaczego w ogóle tu jestem i piszę, hmm może dlatego, że potrzebuje jakiejś rady..a oto Moja historia. Nazywam się Iza od jakiegoś czasu jestem na kursie instruktora fitness..to nie ma z tym nic wspólnego, ale napiszę coś o sobie i może to być to mam 20 lat. Mieszkam w małej miejscowości dlatego muszę dojeżdżać do Krakowa na kurs. Nie jeżdżę busami, zawsze korzystam z serwisu blablacar jest super polecam..i właśnie tam poznałam pewniego mężczyznę..zarezerwowałam miejsce wszystko w porządku..i wtedy telefon od niego z pytaniami gdzie bym chciała wysiąść, wsiąść od początku był dla mnie miły..Już od razu gdy się zobaczyliśmy stwierdziłam,że musi być świetny i tak było calą drogę rozmawialiśmy ze sobą, opowiadaliśmy o sobie..mieliśmy podobne myśli..dokończaliśmy razem zdania..no i nadeszło rozstanie..musiał mnie podrzucić w inne miejsce bo się śpieszył i niestety miałam sporo do przejścia gdy byłam już na miejscu..napisałam mu, że dotarłam i wymieniliśmy kilka smsów razem...jak spędza wieczór co i jak. i miałam z nimm wracać miał mi dać znać w poniedziałek czy będzie wracał przez Krk czy nie..napisał smutną minkę że niestety nie..a ja napisałam, "rozumiem,ale nie ukrywam że myślałam że sie jeszcze zobaczymy" coś w tym stylu on na to nic straconego...zapytałam : chciałbyś? i już nie odpisał... nie wiem co mam teraz zrobić..zapomnieć nie wiem...co o Tym myślicie? nie wiem dlaczego ale cały czas o nim myślę

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować