Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzomalepiersi

Bardzo małe piersi, pomocy!!

Polecane posty

Gość Bardzomalepiersi

Mam 17 lat, za jakieś 3 miesiące skończę 18. W sumie od 6 klasy uroslam jakieś 2/3 cm, mam wzrost ok. 169 i 59/57 kg wagi. Jak miałam 13 lat postanowiłam sobie głupio i dziecinnie "zacznę palić, więcej nie urosne" moja filozofia miała jakiś sens bo faktycznie urosnąć nie uroslam :p wtedy nie przemyslalam jednego- moje piersi też stanęły w miejscu.. poważnie mam małe A, piersi są małe i rozchodzą się na boki.. jak leżę bez stanika to jakby ich wgl nie było.. to okropne, bo już raczej nie urosną.. nie wiem co zrobic zeby były chociaż ciut większe (chociaż średnie B!!) Dodam ze się garbie, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie. Pomóżcie dziewczyny, co zrobic aby naturalnie trochę urosły? Jak urosły w pierwszej gimnazjum tak już zostały..:( gdyby choiaz były ładne, okrągłe i blisko siebie, a są brzydkie i sterczace na boki...

Gość Bardzomalepiersi
Widzę ze rozumem to Ty nie grzeszysz kolego ;)

Gość gość
Zacznij od dobrania właściwego rozmiaru stanika, bo nie ma czegoś takiego, jak "małe A". Ile masz pod biustem (zmierz ściśle) i ile w biuście?

Gość Bardzomalepiersi
Mierzylam, stanik mam dopasowany. Ale po prostu mówiąc małe a chodziło mi o to ze są małe nawet jak na A, bo parę cm mniej i miescilabym się w zerowkach.. :/

Gość gość
jakie masz BMI? ( wzrost, waga)

Gość gość
Ja mam dokładnie ten sam problem tylko, że mam 14 lat. Byłam nawet u ginekologa i pytałam o hormony, to dowiedziałam się, że na wszystko mam jeszcze czas - 3 lata... i mam się nie martwic...

Gość bardzomalepiersi
Jak miałam 14 też słyszałam ze mam jeszcze czas i nom. Ale trzymam kciuki może Ci urosną bo nikomu tego nie życzę(sprpbuj pić dużo mleka, jedź banany i skórki od chleba i kasuj piersi, też to robię ale już chyba za późno...:/) Bmi mam prawidłowe z tego co pamiętam. Wzrost 169cm waga raz 57 raz 59 ale ostatnio 59, więc przy tym zzostanmy. Przytyć nie mogę bo i tak mam dosc duży brzuszek :( nogi też chudoscia nie grzesza :/

Gość bardzomalepiersi
Masuj* Nie kasuj :p wybacz autokorekta ;)

Gość gość em
ja mam 19 lat , jestem niska (mam159cm) i do niedawna nie miałam prawie wcale piersi miałam 65A czyli same suty praktycznie, półtora roku temu zaczęłam brać tabletki anty i teraz mam 65E :P aż sama się zdziwiłam że tyle urosły xD ogólnie przez te tabletki nabrałam bardziej kobiecych kształtów :) miałam 78-60-86 a teraz mam 87-62-91 ;) ja jednak nigdy nie paliłam ani w ogóle nic nie brałam, nie piłam. A tabletki zaczęłam brać bo dermatolog mi je przepisał bo miał coś z hormonami, efekt taki że mam czystą cerę (no raz na jakiś czas wyjdzie jedna krostka, ale to bardzo rzadko i na krótko więc tragedii nie ma) i bardziej kobiece kształty :)

Gość gość em
*... bo miałam coś z hormonami...

Gość Bardzomalepiersi
Dla mnie E to za dużo aż :o Słyszałam ze po tych tabletkach (ogólnie anty) po zaprzestaniu brania piersi wracają do normy, przestalas już brać i wiesz coś na ten temat? :)

Gość gość em
nie przestałam brać ich bo dobrze mi też wyregulowały okres ;) a także nie krwawię już tak długo (11dni nawet mi trwał czy dłużej teraz już tylko 4-5) moja mama też bierze tabsy i piersi jej akurat nigdy nie zmalały, tak samo ciotce i kuzynce, nie wszystkim więc maleją piersi. 65E to wcale nie takie duże, mieszczą się takie bez problemu w dłoni :) (wyglądają jak 70C) tu masz biust 65D i jest on mały jak sama widzisz a ja mam ciut większy http://stanikomania.blox.pl/resource/Ala_65D.jpg

Gość gość em
mama zaczeła je brać po moich narodzinach, potem zachciała drugie dziecko przestała je brać i po 6 miesiącach zaczeła się o nie starać, biust jej w tym czasie nie zmalał, potem po urodzeniu brata znowu zaczeła brać, ciotka postąpiła podobnie tylko że ona zaczeła brać jeszcze przed pierwszym dzieckiem, a kuzynka brała 2 lata potem przez 3 czy 4 lata nie brała, biust jej wtedy nie zmalał potem zaczeła znowu brać ale już jej nie urósł

Gość Bardzomalepiersi
Teraz widzę jak bardzo źle dobrany stanik ma moja siostra której cycki są naprawdę duże a twierdzi ze to D :D no ale nie o tym.. przejdę się chyba do gina i poproszę o takie tabletki bo okres mam też straszny.. (ostatni trwał 14dni) w dodatku boli mnie okropnie i nic zrobić nie mogę, więc jeśli mam mieć ładna cerę, zdrowy okres i ogólne polepszenie, do tego piękny biust to aż się chyba przekonam co do tych tabletek :)

Gość gość em
ja mam osobiście same zalety jeśli o nie chodzi ;) tylko musisz mieć bardzo dobrze dobrane :) a twoja siostra może mieć duże D bo miseczka D inaczej wygląda przy różnych obwodach pod biustem, tu masz przykład http://www.fotosik.pl/zdjecie/266d306788a46db8

Gość gość
nie łapie tych rozmiarówek :(

Gość gość
A czego nie łapiesz? Przecież to proste, popatrz tu np: www.stanikomania.blox.pl/2008/07/Alfabet-8222Stanikomanii8221.html

Gość gość
niby wszystkie mają D a jednak ta pierwsza i druga to decha :( dziwne

Gość gość
Co w tym dziwnego? Przecież miseczka "D" to jest początek rozmiarówki (po niej jest jeszcze ponad 10 innych), i jeśli stanik jest dobrze dobrany to to jest po prostu niewielki biust. Poczytaj: www.stanikomania.blox.pl/2010/01/Ta-slynna-miseczka-D.html Pooglądaj: www.balkonetka.pl/katalog/size/75D/ www.balkonetka.pl/katalog/size/65D/

Gość gość
O, a tu masz jeszcze "g" do porównania, i to "g" w firmach brytyjskich, czyli odpowiadające polskiemu J-K: www.lobby.blox.pl/2010/02/NAGIE-biusty-lobbystek.html