Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pogadajmy o sexie

Polecane posty

Gość gość 8090
To tak wielka różnica jak smakować lody a tylko je oglądać To jak poczuć smak aromatycznej kawy a słyszeć o tym z opowieści Sex bez szaleństw to taka, stabilizacja i ciepelko Ale ten drugi z chemią to.myślę że każdy w życiu poczuł to choć raz., ziemia się trzęsie:)))

Gość gość
fajnie jest jak jest i to i to:) a Ty jakie szaleństwa juz popełniłaś?:) te z wielką przyjemnością , bo przecież ma być w tym temacie o sexie:)

Gość gość 8090
Oj cudowne szalenstwa dziś mam co wspominać I o dziwo w tych szaleństwach nie brakowało zdrowego rozsądku, chociaż może odrobinę

Gość Zimny dran
Może nie zawsze ale jeśli pragniesz czegoś i do tego jest to zakazane to osiągając to czujesz satysfakcję

Gość gość
gość 8090 :) tak kiepsko jest ze już tylko wspomnienia?:))

Gość gość
sakura_ :) a jakie wyznaczasz sobie cele?:)

Cel osiągnięty...i co dalej? Jeśli dalej o seksie...cel...mogłabym zacytować Zimnego;)

Gość gość
sakura_ :) to opisz jakie najbardziej przyjemności lubisz w sexie przecież to ero:)

Gość gość 8090
Bo to jest jak wyprawa by zdobyć szczyt! Jeśli juz to się osiągnie należy celebrować ten.moment nie starać się wbiegac na każdy pagorek bo to przyniesie rozczarowanie Trzeba zbierać siły myśli fantazje cierpliwie czekać na wiatr który da nam szansę do szaleństwa

Gość gość
strasznie poetycko nic perwersji:(

Mam wrażenie...że ktoś mnie podpuszcza...sam nie dając niczego od siebie... Ale...bardzo przyjemny moment, kiedy patrzę w Jego oczy, a On wie, że ja wiem czego On chce:P a Twoje gościu najprzyjemniejsze momenty? Opisz z perwersją w tle;)

Gość gość
zdjąć jej majtki w knajpie i pieścić ją tam i całować:)

Jeśli chodzi o pagórki chodzi to u kobiety należy je zbadać ustami językiem a jeden z nich bardzo dogłębnie;-)

Gość gość
oczywiście ze spełniona wielokrotnie:) a twoja?:)

Gość gość
musze znikać;) wpadnę do was wieczorem;) moze dziewczyny sie bardziej ośmielą???:)

Zamyśliłam się nad fantazją gościa...hm Moja nie jest szczególnie oryginalna...ciepła noc, jezioro, księżyc...

Nie ma sprawy...a Ty gdzieś tam w zakamarku, do którego księżycowe światło nie dociera...i ja o tym wiem;)

Gość bjorn
Witam szanowne towarzystwo. Licze na rozwoj tematu, a tymczasem mam pytanie. Co bardziej cenicie? Ogien i pozadanie towarzyszace nowej znajomosci. Czy stabilizacje i znajomosc reakcji partnera, osiagalna tylko w nowym zwiazku, ale juz bez tego ognia?