Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pogadajmy o sexie

Polecane posty

Chyba mam gorszy dzień:D Zimny, o jakim niebezpieczeństwie mowa? bjorn, wybór pomiędzy ogniem a stabilizacją? Hm...to są chyba różne etapy związku.

Gość gość
nie o etapach piszemy tylko o pożądaniu, namiętności,itp;)

Gość bjorn
sakura no rozne, ale spotkalem sie z roznymi opiniami, dla niektorych nic nie zastapi podniecenia z poznawania drugiego nowego ciala, dla innych poczatek to udreka, a prawdziwy seks zaczyna sie po lepszym poznaniu. W sumie tym drugim zazdroszcze.

Jeszcze pozostaje kwestia czasu...ale nie wnikając tak głęboko...ja bardziej sobie cenię też to drugie. Może to wynika z tego, że jestem kobietą, naście lat już nie mam...w moim przypadku, ten czas poświęcony na poznanie partnera wpływa na wzrost zaufania a co za tym idzie, na większą otwartość. Faza takiej ekscytacji, ognia, szaleństwa jest stosunkowo krótka, więc...

Gość gość
Wybaczcie, że wtrącę się :p Lubię seks i nie mam siły go uprawiać :O Do duuupy to wszystko :O Ale mam z Kim go uprawiać!! :)

Gość gość
Z mega super facetem :) Jak mam siłę, czekam na weekend ;) Muszę nadrobić niedobory snu :O

Gość gość44
Też uwielbiam sex,ale mam go stanowczo za mało :(:(:(

Gość gość
Masz faceta do seksu co weekend :)

Gość gość
Ekspert się zjawił :O

Gość gość44
Ja mam co kilka tygodni:(masakra po prostu:O

Gość gość
To ja sie wyżale. Jakis czas temu mojemu facetowi stanął, gdy zobaczył kawałek cyca striptizerki zza tłumu. Po czasie powiedział mi, że miała znacznie lepsze od moich, odwrócił się i poszedł spać. Chciał być szczery jednak ja uważam, że w takich przypadkach trzeba się ugryźć w język. Szczególnie, że piersi to mój największy kompleks. Przepraszam, że pisze tu takie głupoty, ale jestem załamana. Siedze w łazience i ryczę... Faceci! Nie mówcie takich rzeczy swpim kobietom!

Gość gość
Wszyscy lubią sex? Jest ktoś kto tylko od czasu do czasu? Ja tam sexu nie potrzebuję. Nie wiem z czym to związane. Mam męża i w sumie dla niego to robię, ale jakoś nie mam większej potrzeby ku temu. Czemu? mam 30 lat i zamiast cieszyć się jak inni, to ja zastanawiam się czemu ten świat tak za tym goni? Czy to kwestia zmęczenia? kwestia nie bycia szczęśliwą? Mąż nie rozumie, że ja potrzebuję bliskości emocjonalnej. nie daje mi jej. Nie okazuje tak naprawdę że mnie kocha. Już daaawno zapomniał jak to się robi. A sex chce. Nie wiem czy z innym by mi się chciało. Czy to problem z nim,czy ze mną...

Gość gość
Nie przepraszaj,że piszesz o tym co Cie zabolała w zachowaniu faceta.Osioł z niego, albo gnój....Faktycznie, powinien był się ugryźć.

Gość gość44
Pewnie nie wszyscy lubią,ale ja TAK:)

Gość gość J
Jestem facetem 30 lat żona 28 Moje pyt do kobiet czym miłym można zaskoczyć żonę w takim wieku w sferze intymnej Chodzi mi czy z wiekiem upodobania się zmieniają

Gość gość
To pytanie do gimnazjalisty, błędny. I nie na temat :-)

tak . skoro nie potrafisz odpowiedzieć na pytania z poziomiu gimnazjum to jak moge zadać ci pytanie które mnie nurtuje? co??

Gość gość
Z wiekiem rośnie ochota i świdomość własnego ciała, znikają hamulce, a facetom czterdziestolatek zdarza się wymawiać bólem głowy.

Gość gość
Tu załamana kobieta z toalety. Ja nie mam ani więzi emocjonalnej, ani intymnej. Kocham seks, mogłabym to robić dniami i nocami. On prosi się raz na tydzień, 5 min i po sprawie. Najgorsze jedt kiedy wchodzi do łazienki podczas mojej kąpieli i zamiast popatrzeć na mnie, podotykać to on rzuca się na rolkę papieru toaletowego! Przez 3 lata związku nie byłam w kinie, na kolacji, ani nie dostałam róży... Tak wiem jestem ze zwykła arogancką świnią. Do kobiety, która nie potrzebuje seksu. Tu mąż jest winien powinien popracować nad więzią emocjonalną i poprawić twoje libido choćby zwykłymi komplementami, kwiatkami i wspólnym miło spędzonym czasem.