Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pogadajmy o sexie

Polecane posty

Gość gość
To Ty błędny chciałeś wiedzę z gimnazjum pogłębiać, a nie o seksie gadać? Trzeba było tak od razu :-)

Gość gość44
gość dziś Z wiekiem rośnie ochota i świdomość własnego ciała, znikają hamulce, Zgadzam się :)

Gość gość44
"Tak wiem jestem ze zwykła arogancką świnią." A nie możesz tego zmienić?Tego kwiatu,jest pół światu:classic_cool:

ze jak? z wiekiem znikaja hamulce? nieeeeeeeeeee to nie jest powodem dla nieskrepowanych zachowan. Po pierwsze znikają bo nachodzi uczucie ze to ostatni moment na zrobienie cos szalonego i w dodatku mogę miec z tego frajde. A po drugie ... eeeeeee nie będę się mądrował albo co mi tam. Facetom czterdziestolatek? że głowa? ze gdzie ci faceci? czy to definicja faceta? to k***a (i tu by się przydała wiedza z gimnazjum) kim ja jestem? haaaaaaaa?

Gość gość J
W takim razie im kobieta bliżej 40 tym większą ochotę ma na seks Może też ma znaczenie , że bardziej wie co jej sprawia największą przyjemność

Gość gość
Rozumiem, że Ty błędny jesteś dla swojej kobiety idealny? Tylko ile Twoja doba liczy godzin, że ogarniasz dogadzanie Jej i kafeterii?

Gość gość44
" kim ja jestem? haaaaaaaa? " Nas pytasz?:P

Gość gość44
gość J dziś Prawda:classic_cool:

to wszystko mity z tym wiekiem. czekalem na 30-ke bo mialo mi sie nie chciec a juz na pewno mniej chciec a tu zonk. teraz czterdziestka a ja w dalszym ciagu tak samo? cos mi tu trąci oszustwem:D włosy tez juz powinny mi zacząć wypadać a tu taki chuuuuj .

dla mojej zony jestem jednym wielkim wk***em:D jakby dostawala orgazm za kazdym razem kiedy ją zdenerwuję to szczytowała by non stop :classic_cool: :D

Gość gość
Trzydziestolatek z zanikającą ochotą na seks? Zgroza! Naprawdę na to czekałeś? A pytanie dotyczyło zmian w upodobaniach kobiet.

Gość gość
Zmieniłabym tą arogancką świnie, ale mamy małe dziecko.

Gość gość44
" a tu taki chuuuuj . " O!czyli że są też pozytywy:classic_cool:

ja dalej na to czekam. Fajnie by bylo\ miec spokój i zająć się wreszcie czymś pozytecznym. Bo ja wiem moze jakas dzialka, majsterkowanie, moze zbierabnie znaczków. Ale nieeeeeeeeee zawsze to samo:O :D

no są pozytywy. gesta czupryna:D musze scinac na krótko bo i wlosy mi stoją :D nie wiem dlaczego borą przyklad z dołu :D

Gość gość J
23:00 ja wiele rzeczy ogarniam I niewiele kwestii potrafi mnie zaskoczyć

Gość gość44
blednygosc dziś Stoją ,bo są krótkie...;) Jakby były dłuższe, to zmieniłyby swoje zachowanie... :P :D

Bo to nie powód facet traktuje ją jak przedmiot a ona dalej dalej w tym tkwi jak będzie chciał te swoje 5min to pozwoli się używac

Gość gość
O wiele częściej niż "boli mnie głowa" słyszałam :" O rany, znowu?" Widać nie każdy facet " modli " się o spadek własnego libido. Niektórym uprawianie własnego "ogródka" wychodzi bokiem :-)

Gość gość44
gość dziś U mnie,nieco podobnie :O

Gość gość44
" jeszcze niepokorne smiech.gif w dodatku grube" Dobre! :D:classic_cool:

Gość gość
gość 44, U mnie wszystko pięknie rośnie odkąd "ogrodnika" na pasjonata "ogródka " zmieniłam :-)