Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imaginegirll

Zdradzanie w myslach tez rani....

Polecane posty

Gość imaginegirll

Wczoraj chopak zaczal mi opowiadac jaka to ma wybujala wyobraznie i jak dokladnie sobie wszystko wyobraza. Zapytalam wiec czy jak go pytam o inne dziewczyny to czy wyobraza sobie z nimi sex i powiedzial ze tak.... Strasznie mnie to zabolalo :( Ja jakos nie mam takich wyobrazen bedac z nim... Dla mnie oznacza to ze jednak mu na mnie tak nie zalezy jak myslalam, nie wiem jak mam sie teraz zachowac, skad mam wiedziec co sobie wyobraza kochajac sie ze mna... co o tym myslicie? Macie pobobny problemy?

Gość gość
pewnie jak jest z inna to wyobraza sobie ,ze jest z toba :D

Gość gość
sprezentuj mu trójkącik i zobacz do kogo będzie bardziej lgnął ;)

Gość imaginegirll
to dla mnie naprawde powazny problem.... wiem ze nigdy fizycznie by mnie nie zdradzil, ale czy zdrada w myslach jest niby inna? poprostu latwiejsza w wykonaniu.....

musisz po prostu zacząć kontrolować jego myśli, przecież to nie może tak być, żeby on myślał o czym chce...

Gość imaginegirll
moze myslec o czym chce jednak nie w smak mi jego mysli o sexsie z inna podczas rozmowy ze mna

Gość gość
Każdy facet tak ma :D

Gość imagiegirll
Moze ktos cos powie wiecej, nie wiem czy trwac w tym dalej? Zalezy mi ale nie pierwszy raz mnie rani... raz romawialismy to powiedzial ze podobaja mu sie modelki i sa piekne ale on zdaje sobie sprawe ze sa dla niego nieosiagalne.... ale ze mam sie nie martwic bo mnie kocha i najbardziej liczy sie osobowosc, sama nie wiem co o tym myslec :(

Gość gość
kochana, niestety faceci tak maja. on sie do tego przyznal, moze niepotrzebnie. tacy sa, sa w zwiazkach, ale rozmyslaja o sexie z innymi. rozmyslaja - co nie oznacza, ze zdradzaja. zreszta kobiety rowniez o tym mysla, moze nie tak czesto, ale jednak. jestem kobieta, jestem w zwiazku, nigdy go nie zdradzilam ani nie mam zamiaru zdradzac - ale czasami mysle o sexie z innymi. to tylko fantazje. wiem, ze trudno ci to zaakceptowac, ale jest z toba, kocha cie. to najwazniejsze. a moze wcale tak czesto o tym nie mysli tylko chcial wzbudzic twoja zadzrosc - nie zastanawialas sie nad tym? nie wracaj do tego, nie rob mu z tego powodu awantur - bo tylko popsujesz to co jest miedzy wami. pomysl, ze gdyby byl z jakas idealna modelka, to tez myslalaby o sexie z innymi. taka juz meska ( i ludzka) natura. powodzenia!

Gość imaginegirll
Dziekuje za madra odpowiedz... gdzies podswiadomie zdaje sobie z tego sprawe jednak strasznie mnie to boli, bo wiem ze ja w stosunku do niego jestem zupelnie uczciwa i nie fantazjuje o innych. Ciezko uwierzyc ze wszyscy faceci tak maja, myslalm ze jak kogos kochasz to fantazjujesz ale tylko o tej osobie :(

Gość stuknieta krysia
Trzeba bylo nie pytac. Ale to dziwne, bo mi wystarcza nawet w glowie moj partner. Bywa.

Gość imaginegirll
Wlasnie lepiej pytac o wszystko, trzeba tylko madrze osadzac. Jak sie nie pyta to pozniej po 20 latach wspolnego zycia placz o zmarnowane lata....

Gość gość
mozesz o tym myslec i sie dolowac, robic se coraz bardziej zadrosna itp. ale gdzie tutaj sens? jego mysli przeciez nie mozesz kontrolowac. badz radosna, optymistyczna i szczesliwa- to jest najbardziej sexowne dla facetow! i glowa do gory - naprawde faceci tak maja - faceci slicznych kobiet tez romyslaja o sexie z innymi. czesto brzydszymi. lub po prostu innymi. tak juz jest. nie zatruwaj sobie tym zycia. pomysl, ze o sexie z toba tez wielu facetow mysli. faceci twoich kolezanek, przyjaciolek pewnie wielokrotnie "mieli" cie w myslach :) szkoda czasu na zazdrosc, kiedy mozna po prostu cieszysc sie z bycia razem. przyszlosci nie znamy i nie mamy czesto na nia wplywu. mialam kiedys chlopaka, ktory zostawil swoja dziewczyne dla mnie. Poznajac go nie wiedzialam, ze kogos ma. pozniej mialam okazje pozniej ja poznac - byla zjawwiskowo ladna. bylam w szoku, ze ja zostawil. powiedzial mi, ze ja mam to "cos", a ona tego w sobie nie miala, miala urode i brak charakteru. takze to swieta prawda, ze osobowosc kreci najbardziej. a skoro jest z toba to na pewno uwaza cie za mega atrakcyjna laske. faceci nie sypiaja z dziewczynami, ktore ich nie pociagaja - a juz na pewno nie sa z nimi w ziazku

Gość gość
Czasami nie wiem czy jest ze mna bo mnie kocha czy poprostu bo tak jest mu wygodnie. Moze dlatego za bardzo sie takimi rzeczami przejmuje. Podejrzewam tez ze te fantazje dotycza konkretnej osoby.... :( Ale moze rzeczywiscie tak poprostu juz jest.