Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Luzne c**y

Polecane posty

Gość gość

Kobiety wytykaja facetom ze maja male k***sy a same maja luzne c**y.Ostatnio dymalem laske co na wejsciu do pochwy byla w miare ciasna ale glebiej to jaskinia.Zeby sie spuscic musialem wkladac na kilka cm. Mial ktos podobne doswiadczenie?

Gość gość
Masz małego k****a :D 🖐️

Gość gość
No wlasnie o to chodzi ze jak jest luz to zaraz musi byc wina kutasa.Dlaczego tak jest?

Gość gość
Pojecia nie mam. Ja nie rodzilam. Nie wkladalam nigdy nic sobie do...mialam tylko jednego partnera z chudym czlonkiem i malo stosunków z nim a luz czuje. I tez zastanawiam się o co chodzi.. Może dlatego ze bardzo bardzo mam mokro podczas...tone śluzu.

Gość gość
A z tym duzo sluzu to jest prawda. Czasami mam tak z zona.Na poczatku jest ok ale jak jest bardzo mokra to tez czuje mniejsze tarcie.Takze c**a za mokra tez nie moze byc.

Gość gość
ile maja cm wasze male siurki ?12, 13 cm ha ha

Gość Gelo
Nie narzekajcie na luzne. Ja bylem kiedys z tak ciasna, ze myslal ze mi malego utnie jak gilotyna :)

Gość gość
narzekaja ci co maja male

Gość gość
Kup se krem na zwiekszenie ptaka to ptak za mały

Gość gość
bo c**y nie różnią się ta rozmiarem jak męskie członki czy kobiece piersi

Gość gość
Taaak?Nie roznia sie? To niech Ci sie taka wypnie i wloz jej palec.To wyczujesz co tam ma.Wejscie ciasne a dalej palcem mozesz w powietrzu obracac.

Gość gość
to proste faceci którzy czuja luz w cipce często sobie walą konia stad taki dyskomfort w rece mocno sciskaja a potem w cipce czuja luz kazda cipka jest cudowna kochana ciasna czy troszkę luzniejasz ja jeszcze uwielbiam je lizac umowi sie jakas ze mna ?

Gość gość
to nie wielkośc kut..sa chyba ze faktycznie ma z 9-10 w obwodzie bo długość to tu akurat nie gra żadnej roli ale nawet faceci z obwodem 13-14 mówią że odczuwają luz a 14 to jest już bardzo dużo czasami chodzi o wilgotność pochwy ja jak moja żona jest mega podniecona czuje się w niej jakbym miał cienkiego jak palec a mam 12,5-13 obwodu ale jak jest bardziej sucha np przed okresem albo nie ma ochoty na ruchu ruchu to jest tak akuratnio ale to znowu ona narzeka że boli że nie tak mocno że nie do końca mam wkładac a jak nie do końca jak wacuś mój ma 13cm

Gość gość
hahahhaahaha - dobre!

to jakim ktoś jest kochankiem w łóżku nie zależy od wyposażenia partnera tylko od wielu innych czynników np od mojego nastawienia,podniecenia to jakby ktoś porównywał który facet ma więcej siły ten co waży 100kg czy ten co waży 75 czasami ten lżejszy jest silniejszy i sprawniejszy proste wg mnie

Gość gość
Najpierw chcecie dzieci a potem się dziwicie ze maja c**y jak wiadra?

Gość gość
Cipka kobiety znowu nie robi się taka luźna, bez przesady. Pochwa ma to do siebie, że jest zbudowana z mięśni i jest bardzo elastyczna. Nawet po porodach.

Gość gość
skoro sa duze i male penisy to napewno sa tez ciasne i luzne cipki. to by wychodzilo z logiki.

Gość gość
Pchają tam ogórki i marchew bo nikt ich nie chce, a jak już złapią jakiegoś frajera, to za luźno mają :P:P

Gość gość
Kiedys sie umowilem na seks z jedna laska.Gdy bylem u niej chcialem aby pokazala mi swoje wibro.W szoku bylem jak je zobaczylem.Jaki wielki c***j.Prawie cale jej wsadzilem. Laski sobie rozciagaja c**y takimi olbrzymami a wtedy pisza na forach ze ich facet ma malego. Uzywanie takich duzych wibratorow to szkodzenie sobie tak samo jak facet wali czesto konia.Uscisk dloni mocniejszy jak cipki.

Gość gość
Kobieta z luźną pochwą to porażka, słaba przyjemność.