Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

Dziś zrobiłam sb

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 151
dla bab baldurs gate ? To już lepiej nich zagra w Sims 3

Gość gość
te 8mpx pewnie aż za ostre robi zdjęcia i uwydatnia wszystkie twoje niedoskonałości twarzy takie jak piegi, krostki, zmarszczki, syfy i inne wypryski dlatego nie lubisz sobie nim robić zdjęć ;)

nie mam takiej brzydkiej cery wcale, mam syfa na brodzie zawsze w okolicach owulacji i kilka pieg ale bladych problem właśnie polega na tym że ja nigdy nie robilam selfie tylko wszystko samowyzwalaczem i chyba ręka mi się telepie i nie może tej ostrości złapać ale nawet ładnie wychodzę chcętnie bym pokazała ale nie mam pojęcia jak :O

Gość gość
Ewelinka w smałtfonach też są samowyzwalacze :)

Gość gość
na systemie UBUNTU (Linux) który masz na laptopie raczej nie uda Ci się podłączyć smartfona, on go po prostu nie wykryje. Można to zrobić, ale jest to dosyć skomplikowana operacja, a ty pewnie nie będziesz potrafiła tego zrobić. Tak to jest jak sie kupuje laptopa z marnym systemem, dziś już mało kto używa linuxa, na 95% komputerów jest WINDOWS

Gość gość
HIM a masz w tym smartfonie kartę pamięci? to może przełóż ją do starego telefonu i poprzez tamten telefon zgrasz fotki na laptopa

Gość gość
czesc HIM. jak samopoczucie dzis? modlilas sie ze mnie jak obiecalas? bo cos gorzej sie czuje chyba grypa

Gość gość
gość dziś skończ pierdolić, android to też linux i bezproblemowo zrzuci zdjęcia na kompa