Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę lewakow

Polecane posty

Gość gość

Chorzy psychicznie psychopaci tak jak wszyscy wegenazisci i wielbiciele pokoju. W imię ich chorych urojen mamy tolerować nieucywilizowana cholote bo im się wydaje że jak pokaza im tolerancję to oni zmienia się w dobrych ludzi.

Gość gość
Lewica w Polsce ma niewielkie poparcie bo ok 8% i chyba jest niegroźna.

Gość gość
Lewica i prawica to tylko słowa...ja np uważam ze tolerancja to zło, szanuje tradycje i uważam że nie powinno się mieszać narodów i tolerować homoseksualistów, ale jednocześnie jestem przeciwnikiem kościoła, jakiegokolwiek narzucania religii i jej związku z państwem i wkurza mnie narzucanie kobietom czy mogą zrobić aborcję czy nie i czy mogę kupić coś bez recepty czy nie...wkurza mnie wchodzenie z butami państwa w życie obywatela, jeśli miałbym się jakoś określić to chyba najbliżej mi do liberała

Gość gość
Tak, to jest osiągnięcie cywilizacji europejskiej która czy wam się to podoba czy nie , wyrosła na pniu Chrześcijaństwa. Przeszła długą drogę od Sredniowiecza i być może dlatego przetrwalismy bo kościół w przeszłości nie tolerował innowierców. Nawet niestety innych Chrześcijan. Prześladował nawet Arian. Polska walczyła z Islamem od XV wieku. Razem z Węgrami i Czechami bo Francja i Niemcy miały to w d***e. Islam to zupełnie inną kultura , nienawidzą innowierców , dla nich przeznaczona jest śmierć w dzihadzie. A lewacy niech się poucza historii bo sprowadzają na Europę zarazę której już się nie pozbedziemy. Tam gdzie stanęła noga islamisci i tam jest ich ziemią i oni uważają ją za swoja. Ci niby pokojowi muzułmanie jakoś nie protestują i nie próbują walczyć z radykałami.

Gość gość
Nienawidzisz Polaków i kochasz wyznawców Allaha. To s********j tam jak najszybciej. Typowa logika lewaka

Gość gość
No zawsze jak zaczynam z kimś dyskusje na temat wpływów kościoła w Europie to mnie aż nerwy biorą kiedy ktoś mi pisze żebym się historii dotyczył, jestem archeologiem po rozszerzonej historii, setki książek i wykładowców oraz badań w terenie za mną, a i tak wszyscy się mają za mądrzejszych w tym temacie, KOŚCIÓŁ nigdy nie sprzyjał Polsce jako instytucja, księża i parafie owszem jeśli znaleźli się wśród nich dobrzy ludzie to i w czasie wojny pomagali mieszkańcą, ale kościół zawsze rozścił sobie część majątku państwa, zawierał układy z faszystami, ratował własny tylek, nie wspominając już o pozycji w średniowieczu, a gdyby nie przymusowy ze strony innych państw, chrzest Polski to dziś wszyscy czcilibyśmy innych bożków. Zresztą można by się na ten temat szerzej rozpisać bo tego nie da się ująć w kilku zdaniach, ale po co? Nie dogadam się z kimś który nie przetwarza nic poza własnymi poglądami

Gość gość
Bez kościoła nie byłoby dzisiejszego cywilizowanego świata. A to dlatego że władza papieska była ponad władza świecką. Zapewniała spójność w polityce. Bylibysmy jak muzułmanie, stadem plemion, walczących że soba

Gość gość
Pokazcie cywilizację bogatszą od Chrzescijanskiej. Nie ma takiej, najbardziej rozwojowa była ideologia Chrzescijanska. Dopiero teraz Chiny doganiają zachód ale odgapiajac cały system ekonomiczny od Zachodu