Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Klepanie kobiet po tyłku

Polecane posty

Gość gość

Jak facet klepnie inną kobietę w tyłek to co wtedy robi? Ucieka, znajduje jakieś sensowne wytłumaczenie tego? A jeśli swoją to czy one mu na to pozwalają? czy może dla nich też ma jakieś śmieszne wytłumaczenie tego?

Gość gość
Jeśli klepię to tylko jeśli mam 100%pewności, że ona nie ma nic przeciwko, lubi i akceptuje.

Gość gość
Ja tak samo, czyli w praktyce - klepię albo daję klapsa wyłącznie swojej żonie :D

Gość gość
A żona zawsze chętna i wyrozumiała na wasze klapsy? A może komuś zdarzyło się dać klapsa np zwykłej znajomej albo zupełnie obcej?

Gość gość
Po zadzie klepie sie psa albo konia. Gdyby moj maz mi tak zrobil to pewnie by musial uciekac :) Kiedys bylam swiadkiem scenki w klubie, gdzie jeden z gosci klepnal kelnerke. Ta spokojnie odlozyla tace, podeszla do niego, kazala mu sie podniesc i i z calej sily uderzyla go w tylek. Fajna reakcja i ludzie sie smiali.

Gość gość
Cóż za bzdury rodem z d**y wyciągnięte plecie panna, która uważa, że klepie się konia. Konia też się czesze, więc kobiety już nie wolno. Konia także się karmi, więc mojej pannie nic dać do ust nie mogę do jedzenia. Nic nie jest zarezerwowane wyłącznie dla konia albo wyłącznie dla kobiety. Jeśli komuś klapsy źle się kojarzą i to nawet albo zwłaszcza w stałym związku to dostrzegam grube uprzedzenia co do normalnej relacji. Zapewne w łóżku istnieje cały regulamin, zakazy i nakazy. Jeśli mam do czynienia z kobietą, która czegoś nie robi bo jej zdaniem nie wypada i to jest główny powód to dziękuję za taką partnerkę.

Gość gość
Ja tam lubię jak mój facet klepie mnie po tyłeczku. Lecz drażni mnie bardzo gdyby ktoś obcy to zrobił. Od razu dostał by w pysk.

głupie tłumaczenie że kobiety się nie klepie. Dokładnie jeśli ktoś to lubi to czemu ma się mu ograniczać przyjemności. Dla mnie klepanie bo tyłku jest ok. Oczywiście jak robi to mój facet bo jeśli zrobiłby to jakiś obcy facet to dostałby od razu w pysk dwa razy mocniej niż on mnie klepnął.

Gość gośćpatryk
Ja moja zonę chętnie bym za tyłek pomacal ale jak to robię to wiecznie pretensje ze śpi, takie zycie

Gość gość
Ktoś jeszcze? Może umiał zagadać do jakiejś kobiety tak, że odważył się dać jej klapsa w tyłek? Lub znajomej, która jest np. tylko znajomą z pracy ale pozwolił sobie na to.:classic_cool:

nie mam do Was szacunku, wybaczcie mi, żeby się jeszcze dopraszać o traktowanie jak klacz wyścigową. :O za takie coś się należy z rozciapierzonymi pazurami w męską mordę, a nie jeszcze się śmiać głupkowato pewnie, jak jakieś.... wiejskie panny do wyobracania na sianie:O:O:O masakra, jestem zniesmaczona:O

pani Kopacz w tajemnicy już przyklepała tych imigrantów, to pewne, więc jak tu przyjadą to Was będą klepać a Wy z tego klepania rodzić nieroby półciapate:O

Gość gość
Broken nie wszystkie kobiety świata są aseksualne jak Ty wiec więcej zrozumienia dla inności. Tobie to nie dopowiada ok ale nie znaczy ,ze inna kobieta , która to lubi jest be . Be to są Twoje uwagi na ten temat, gloryfikujesz swoja odmienność za bardzo ale nadal jestem samotna czyżby takiego ideału nikt nie docenił ?

Gość gość
"ale nadal jesteś samotna" miało być :)

Gość PersonaNonGrataLokatorBezMebli
Tak. Przyklepała podobno 100 tys. tzw. uchodźców. Przyjmiemy ich z Niemiec. Cieszmy się.

Gość gość
broken za głupotę obrobiłbym Ci tak dupsko dłońmi, że nie siedziałabyś przez miesiąc. Idę o zakład, że gdyby Ci zrobić hipnozę wyszłoby, że skrycie marzysz o tym by być potraktowana jak klacz.

Seks na sianie jest z******ty, jeszcze jak facet klepie po posladkach, to mam ochote rżeć jak klacz wyścigowa:D