Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zamykanie naczynek..

Polecane posty

Gość gość

witam! czy ktoś miał wykonywane serie zabiegów sonoforezy lub jonoforezy i może coś więcej powiedzieć o efektach. chodzi głównie o naczynka, czy jest to metoda skuteczna, i jak długotrwała? czy poradzi sobie z większymi zmianami, przynajmniej w jakimś stopniu? a może jakiś inny zabieg który zmniejszyłby zaczerwienienie naczynek. laser odpada:)

Gość gość
jakie zabiegi zmniejszają widoczność naczynek??

Gość gość
mógłby ktoś pomóc??

Gość KajkaLublin
Dlaczego laser odpada skoro to nieinwazyjna metoda i przede wszystkim skuteczna :) Poddałam się zabiegowi w Esteti Center i efekt był bardzo dobry. Dla mnie ważne jest bezpieczeństwo więc nie robiłabym czegoś czego nie byłabym pewna :)

Gość gość
laser miałam kilka lat temu, efekt był, ale ostatnie dwa zabiegi bez zmian. dlatego nie chce wydawać tyle pieniędzy na laser, nie mając pewności ze pomoże.. dlatego szukam jakiegoś innego zabiegu, który chociaż zmniejszyłby widoczność naczynek.

Gość gość
Ja miałam zamykane naczynka u dra Rumianowskiego (http://chirurgnaczyniowygdansk.com.pl/), bardzo mi pomogł, bo momentami wygladałam naprawdę strasznie. Czerwona na buzi jak jakiś pijak.