Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozmiar piersi po karmieniu

Polecane posty

Gość gość

Witam, Jak to jest z rozmiarem piersi po karmieniu? Zawsze miałam małe piersi (75A) a teraz (karmię jeszcze 2 razy dziennie) staniki sprzed ciąży są za duże. W ciąży i na początku karmienia miałam większe. Czy po okresie karmienia wróci chociaż do tego co było? Pozdrawiam,

Gość gość
Karmię też 2 razy na dobę dziecko ma 3 lata, noszę staniki w rozmiarze sprzed ciąży 70F i 65 G.

Gość gość
Czy piersi po karmieniu się zmieniają?

Gość gość
w twoim przypadku autorko widac, ze biust bedziesz miala mniejszy niz przed ciaza. przy karmieniu powinny byc co najmniej takie tak same przed jak przed ciaza, jak nie wieksze. gdy pokarm zaniknie pewnie jeszcze troche zmaleja.

Gość gość
Moje się nie zmieniły. Są identyczne jak przed ciążą, ale to pewnie dlatego,że są małe B . Większe zazwyczaj obwisają ( widząc po moich znajomych i rodzinie). Karmiłam pięć miesięcy.

Gość gość
Mialam C po karmieniu mam A/B. A wyglad? No takie miekkie, obwisle, zupelnie jakby nie bylo tM ani jednego mięśnia i tłuszczu tylko woda. Cos jak duzy gumowy balon napelniony zbyt małą ilością wody

Gość gość
Mnie maz zawsze masowal piersi po okresie zalecił ginekolog podczas jednego z badan bo maz jest zawsze przy kazdym badaniu pochwy wspieral porody nie krepuje sie meza jak wiekszosc partnerem. To sam gdy byl nadmiar pokarmu rowniez z ochota spijal pokarm z cyca. Wiec po kamieniu przez masaze meza szybko wrocily do jedrnosci a unika sie raka przez masaz.

Gość gość
Mialam a70 i po tez takie sa, w trakcie prawie nie urosly i mi ciagle z nich mleko cieko, tylko sutki mam troszke wieksze.

Gość gość
16:13 serio? Z wami wszystko w porzadku??? Pytam na powaznie.

Gość gość
17:00 to przecież ta wariatka od badań pochwy razem z mężem u gina. Wplata te swoje wypociny w każdy temat. Piszesz, że nie możesz schudnąć, to na pewno wina tego, ze nie chodziłas z mężem do ginekologa. Nie możesz się w/y/s/r/a/ć, to przez to,że nie zabrałaś męża na badanie pochwy itd...

Gość gość
17:13 mi chodzilo konkretnie o to spijanie mleka z piersi ;) akurat moj gin nie ma nic przeciwko, ale zauwazylam, ze jakos malo facetow chce byc przy badaniu pochwy :D