Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent na urodziny

Polecane posty

Gość gość

Siemka. ;) jestem z moim chłopakiem od dłuższego czasu i niestety nie wiem co kupić mu na urodziny. Dostał już kubek z fajnym obrazkiem, koszulkę, bluzę, bokserki, brelok elektryczny z naszymi zdjeciami do kluczy, perfumy. Nie mam już pomysłów. Pomożecie? Dodam że za dwa tygodnie kończy on 21 lat. ;)

Gość gość
Jak szukasz jakiegoś pomysłu z jajem to może sprawdź to: http://utn.pl/P8bN7 , mało przydatne, ale beka milion :D

Gość gość
Ja w tym roku daje whisky i 300zl na kurtkę

Gość gość
zależy co lubi i czego potrzebuje, przykłady na prezenty dla mojego faceta: podkładka pod laptopa chłodząca 500 gb dysk SSD do lapa jakiś fajny monitor iiyama do stacjonarki mata masująca do domu lub masująco grzejąca do auta skarpetki każda para z innnym akcentem kolorystycznym, żeby się szybko układało ciuchy - ostatnio wiem że bezrękawnik zimowy by mu się przydał nowy portfel smycz do kluczy jakieś sportowe fajne wkładki do butów antybakteryjne i amortyzujące masaż - bardzo często mówi że poszedłby na profesjonalny SPA weekend we dwoje to takie na szybko pomysły.

Gość gość
Mój chłopak jest raczej osoba która nie spędza zbytnio czasu w domu (bardzo lubi pracować), nie siedzi prawie wcale przed komputerem, lubi swoje auto (tu już nic się nie przyda ;c), uwielbia piłkę nożna ale bilety na mecze odpadają ponieważ nie miałby na to czasu a swojej ulubionej drużyny zbytnio też nie ma. ;)

Gość hennrietta
Kup mu jakis telefon ;) moze zamiennik markowych telefonów? http://goophone.pl/ zobacz one niczym nie różnią się zewnetrznie od oryginałów, Nawet logo to samo a cena dużo niższa.

Gość gość
Telefon odpada. Jemu potrzebny tylko taki z którego zadzwoni i odpisze mi na SMS a taki już niestety ma... ;/ kalendarz? Dobry pomysł. Myślałam też o czymś na siłownię ale już wiem że ma całą wyposażona a odżywki to nie jest raczej dobry pomysł (mimo iż sam chciał sobie kupić lecz tego nie zrobił z mojego powodu)

Gość gość
Dodam jeszcze że kończy on 21 lat. ;)

Gość gość
Wyjedzcie gdzie razem, to najlepsza forma prezentu. Sprawdz sobie propozycje http://bayjonnhotel.pl/, gwarantuje ze cos znajdziesz :)

Gość gość
Bardzo fajna oferte ma tez hotel Villa Pallas w Olsztynie. Usytuowany jest w samym centrum wiec będziecie mogli do woli korzystac ze wszystkich atrakcji miasta :)

Gość katier
może perfumy ? Albo zestaw, na blogu douglasa ostatnio był artykuł o reload, one są małe około 15 ml i kosztują około 20 zł jedne. A mogłabyś mu kupć np. 5 różnych zapachów i atomizer. Wtedy na pewno z którymiś trafisz. Ja się sama zastanawiam bo za 100 masz kilka oryginalnych perfum.

ja zdecydowanie preferuje romantyczne wyjazdy razem poza miasto. Można wtedy wypocząć i spędzić miło czas. Często robimy sobie z ukochanym takie romantyczne wypady, dużo wtedy rozmawiamy i dobrze się bawimy. Ostatnio byliśmy w w Łodzi w hotelu Stare Kino, wyszukałam w sieci fajną i niedrogą ofertę dla dwojga -http://www.cinemahotel.pl/filmowy-weekend-we-dwoje w cenie mieliśmy wino, kolację , osobisty seans filmowy i fajny apartament z wielkim łożem obsypanym płatkami róż :D Mojemu M. bardzo się podobało!

Gość gość
Najlepszy prezent na urodziny to taki ktory jest praktyczny i obdarowany bedzie chcial go wszedzie pokazywac. Kiedy szukalam czegos takiego kolezanka polecila mi kubki z nadrukami ze strony www.vitaminum.pl i tam kupilam ladny i oryginalny kubek dla chlopaka. Kubek jest ladnie wykonany- gruba ceramika i duza jakosc grafiki. Wyslalam sobie te kubki paczkomatem i mialam szybko u siebie na osiedlu