Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elżbieta32

Opony ziomowe RAV 4

Polecane posty

Witam Wszystkich, jeśli temat przeczytają faceci to byłabym wdzięczna jak ktoś podpowiedział mi jakie mogę kupić zimówki do Toyoty RAV 4 z 2013r. ?? Znajomy doradzał mi jeśli się nie mylę to yokohamy V905, jeździł ktoś? Pozdrawiam.

Gość Pax43
Witaj, kupiłem te opony w tamtym roku i jak na razie jestem z nich bardzo zadowolony. Może zima nie była zbyt śnieżna u mnie, ale było sporo przymrozków i deszczu. W takich warunkach opony sprawowały się naprawdę nieźle. Dobrze trzymały się drogi, nie ściągało na zakrętach. Moim zdaniem na zimę jedna z lepszych propozycji.

Gość mianowicie
Szkoda że Prestige Tyres nie produkują opon do aut..Do tej pory robią tylko do widłaków, a szkoda, bo super jakość i cena znośna.

Jak się nie wie co wybrać to najlepiej pytać specjalistów;) ja jak kupowałam opony to wybrać pomagali mi panowie z serwisu Euromaster, punkty mają w całej Polsce, doradzili, od razu założyli nowe;)

Gość gość
Najlepszą metodą na fotoradary są tak naprawdę dokumenty kolekcjonerskie. Nawet nie wiecie, jak dobrą jakość mają te z fastidcard.com . Na dodatek są całkiem tanie, przy kodzie 84NA7R5B wciąż obowiązuje 10proc zniżki.

Gość gość
Kafeteria forum ma nowy skrót KaF namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Moim zdaniem bardzo dobrym rozwiązaniem będzie w tej sytuacji sprawienie sobie prawka kolekcjonerskiego z szybkieprawojazdy.pl , mi przydało się już nie jeden raz.