Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam się a jestem mężatką z dwójką dzieci

Polecane posty

Gość gość
Jakie to banalne - znudzona życiem mężatka + klasyk, czyli instruktor jazdy :D Co oni w sobie mają, że z każdą łapią to "jedyne w swoim rodzaju porozumienie"? Ja też na kursie się zauroczyłam, był taki cudowny (ale ja miałam wtedy 20 lat), cudownie nam się rozmawiało. I znam jeszcze kilka tak samo zauroczonych. Na szczęście to mija - zrobisz prawko, zaczniesz żyć innym życiem i o nim zapomnisz. Pozdrawiam!

Gość gość
Myślę że to nie jest zakochanie tylko dorabianie rzeczywistości. Jakiś facet zwraca uwagę na to co mężowi spowszednialo i tyle.

Gość gość
A ja myślę że skoro się zauroczyłaś w innym to coś nie tak jest w Twoim małżeństwie. Powinnaś albo z mężem porozmawiać że właśnie Ci brakuje adoracji nici porozumienia lub po prostu się roztać. Ja odeszłam w ten sposób do innego i jest cudownie i też duża różnica wieku jest miedzy nami...

Gość gość
A ja Cię rozumiem... Mam podobnie najgorszy ból to śmierć bliskiej osoby a zaraz po tym nieszczęśliwa miłość...

Gość gośćMazIzona
Dla mnie takie baby to szu je,nieodchodza od mezow i w chu/ja ich robia dla kasy,gdyby nie ten twoj niekochany maz zrec bys niemiala nic,a z rana ladne usmieszki do niego a i jak trzeba to i doopy sie da bo przecie sie niewymydli wam.reszte kobiet szczerych i dobrych pozdrawiam i przepraszam za jezyk.

Gość gość
"Jakie to banalne - znudzona życiem mężatka + klasyk, czyli instruktor jazdy smiech.gif Co oni w sobie mają, że z każdą łapią to "jedyne w swoim rodzaju porozumienie"?" Ja chyba wiem co. To samochód coś takiego w sobie ma że tworzy się w nim intymna, niemal erotyczna atmosfera ;)

Gość gość
Samochodem można pojechać wszędzie, uciec przed światem, rozmawiać, słuchać radia, palić papierosy, zwierzać sie w nocy, uprawiać seks :) a kiedy już zmorzy nas sen to samochód podwiezie nas do domu Prawie jak za czasów gdy sie miało 20 lat. Fajnie jest mieć 20 lat :)

Gość fdfdfdfd
Ano, potwierdzam, banalna sytuacja. Podobno to absolutnie naturalne że kobieta spędzając sporo czasu z mężczyzną: bardziej doświadczonym, opiekuńczym, i kierującym w sytuacjach trudnych a do takich należy prowadzenie pojazdu w warunkach drogowych, popada w zauroczenie nim. Oczywiście też mi się zdarzyło. Miałam dystans do sprawy, potraktowałam swoje uczucie jako swego rodzaju fenomen, ciekawostkę, poczekałam aż minie. Śmiej się z tego.

Gość gość
Musisz coś z tym zrobic! Niczego nie bede doradzać, bo nie czuje sie kompetentna, ale na dłuższa metę dopadnie Cię depresja, albo jakaś inna cholera typu nałóg. U mnie taka sytuacja skończyła sie bulimia. I trwa nadal. Za duzo mamy hamulców rożnego pokroju, zeby odważyć sie zmienić coś w życiu.