Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mejzi

Jestem w ciązy??

Polecane posty

Gość Mejzi

Witam. Ostatnio kochalam sie z moim chlopakiem ostatniego dnia miesiaca 2dni przed owulacja, nie stosowalismy zednej anty koncepcji ale nie skonczyl we mnie. Boli mnie brzuch jak na okres i jak dotykam piersi to odczuwam bol a okres powinnam dostac 17stego za 4dni. Zawsze mam regularnie. Przed wczoraj mialam dziwny olbrzymie nabrzmialy brzuch i bolal mnie przez cala noc jak rano sie obudzilam to odczuwalam jeszcze ten dziwny bol i brzuch byl nabrzmialy do tego jeszcze doszedl sluz i bylo go dosyc tyle. Prosze o rade. Nie zrobie jeszcze testu bo moze byc to za wczesnie. Pozdrawiam. Marta

Gość gość
Na jakie rady czekasz? Możesz być w ciąży skoro się nie zabezpieczacie. Przerywany to nie antykoncepcja. Zrobisz test gdy okres się nie pojawi to się dowiesz. Innej możliwości nie ma -ewentualnie beta hcg z krwi.

Gość Jakie to żenujące
Zgłoś do dzielnicowego:D Jakie te baby są głupuie,że szok.

Gość gość
Mozes być. Ja zaszlam właśnie od przerywanego...

Gość gość
Nie dowiesz się teraz czy jestes czy nie. Masz okres za 4 dni, więc czekaj, ale bez nerwów , bo stres opóźnia miesiączkę. Nabrzmiałe piersi to norma przed miesiączką, a ból brzucha tym bardziej. Od przerywanego można zajść w ciąże ale niekoniecznie. Musisz być cierpliwa, ale na przyszłość pamiętajcie o zabezpieczeniu !

Gość gość
Miałam podobną kreskę i była to ciąża.

Gość gość
przestancie kobiety tak panikowac-słuchaj okres ci sie nie spoznia bo masz jeszczer 4 dni-po co ta panika i lamenty? chcesz dzieciaka -bzykaj sie normalnie nie chcesz-zabezpieczaj sie normalnie a nie jak w sredniowieczu i te opisy -brzuszek boli inaczej niz zwykle ,piersi nabrzmiale inaczej niz zwykle, ukuło w jajniku jak ejszcze nigdy-tak tak tak wszyscy co chwile macie objawy i wszystkie wasze urojone ciaze sie koncza wraz z terminem miesiaczki nie mopge uwierzyc ze ejstescie dorosłe a zachowujecie sie jak nastolatki z bravo girl.... czekasz do terminu-nie ma okresu robisz test i po sprawie a nie sobie wkrecasz ciaze:/