Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaką trzeba byc kobietą, żeby facet się zakochał, zafascynował?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio musiałam zakończyć znajomość z jednym facetem, bo ciągle był zakochany w byłej, a we mnie nie mógł (chociaż ja bardzo się zauroczyłam) i tak zaczęłam się zastanawiać, co niektóre kobiety mają w sobie, że tak rozkoch*ją facetów, ze oni nie mogą o nich zapomnieć. Pomijam kwestie wyglądu i seksu, bo tu chodzi jednak o coś więcej, sposób bycia, osobowość? Jakie one musza być? Sama zaczynam się bać, że nie jestem w stanie sprawić, żeby facet się we mnie zakochał. Nie mam może tego "czegoś" w sobie, jakiegoś uroku, czegoś co może zafascynować faceta. Z wyglądem wszystko ok, podobam się wielu, ale no właśnie - pożądają na chwilę, ale nie zakoch*ją tak jak w innych... Co takiego mają w sobie te kobiety, w których faceci zakoch*ją się na śmierć i życie? Jak myślicie?

Gość gość
nie mam pojęcia ale też bym chaiała to wiedzieć...

Gość gość
Nie ma jednej recepty bo nie ma takiej kobiety co by rozkochała w sobie każdego faceta, poprostu czasem jest ta chemia ,a czasem jej nie ma. oczywiscie wyglad i charakter maja tu bardzo duze znaczenie, ale nie tylko. Musi byc to iskrzenie, a na to jak pisalam nie ma jednej recepty. Tylko w tym jest troche prawdy, ze faceci lubia zdobywac i chyba szybciej sie w troche niedostepnych kobietach zakoc***a.

Gość gość
Choc wyglad tu tez nie przesadza sprawy bo czasem brzydkie kobiety rozkoc***a w sobie facetów np Ksiaze Karol zakochal sie w Camili Parker brzydkiej obiektywnie, nie wiem moze miala w sobie to cos? Jakis czar? Moja rada to badz poprostu soba, nie udawaj nikogo. Jeden Cie pokocha , inny nie , ale to normalne, ale wazne zebys nikogo nie udawala, miala swoje poczucie humoru i nie starała sie zdobyc milosci na sile bo wtedy nic z tego nie bedzie Oczywiscie wyglad tez tu ma wielkie znaczenie, ale wygladem facet sie moze zauroczyc na poczatku, a potem dalsze znaczenie bedzie mialo jak sie dogadujecie, czy jest to cos , ta chemia miedzy wami, ale to nie przychodzi na zawołanie. " Najpiekniejszych chwil w zyciu nie zaplanujesz one przyjdą same", wiec poprostu nie szukaj milosci na sile, staraj sie byc jak najlepsza wersja siebie dla siebie, a nie dla kogoś, i miłość przyjdzie sama

Gość gość
wygląd, dobry charakter, gorące serce, być taktowną, gustowną miła sympatyczną uśmiechniętą, zaradną , robić wszystko z umiarem nie natrętną,przede wszystkim -normalną

Gość gość
Wiem to może zabrzmiec głupio ale rozbilam 4 Związki. Czemu? Zachowywała się normalnie pokazywała swoje pasje wierzyłam w siebie i ogolnie. Żałuję Że je rozbilam bo nawet rozbilam jedno małżeństwo. Oczywiście facet odszedł od Żony ale mówiłam mu NIE. Z resztą na początku mówił ze jest sam potem się dowiedziałam ze ma żonę i odeszłam od niego

Gość gość
ciekawe podejscie do kwestii. a mozna wiedziec jak wyorzystasz informacje na temat tego jaka musisz byc kobieta zeby sie facet w tobie zakochał?

Gość gość
20:19- to co napisałaś to wiele ,ale tez to milosci nie zagwarantuje. Ile dobrych i ładnych kobiet jest porzucanych? A ile jest takich za ktorycmi faceci szaleja choć do aniołow z charakteru im daleko? We mnie kilku facetów sie zakochało i teraz facet tez jest we mnie zakochany, ale nie zawsze tak było poprostu jeden sie zakocha , inny nie

Gość gość
:D durne peeezdziska

Gość gość
Taką żeby nie mieć potrzeby zadawać takich pytań. Serio. Po co ci czyjaś fascynacja? Bądź taka jaka lubisz być.

Gość gość
"Kobiety za którymi mężczyźni szaleją, nie zawsze są wyjątkowe.One po prostu nie dają po sobie poznać, że im na facetach zależy."- cyt. z "dlaczego mezczyzni kochaja zolzy"

Gość gość
g****o prawda,brzydzą mnie manipulacje,to nie manipulacje zawracają w głowie

Gość gość
Bo moze te kobiety nie udaja, nie gonia tak za miloscia, maja baradziej postawe" a co mi tam", przede wszystkim nikogo nie udaja, moze sa spontanicze i bardziej pewne siebie

Gość gość
Dziękuję za wszystkie wypowiedzi :) Pytania zadaję z powodu narastającej frustracji po kolejnej nieudanej znajomości, w której facet nie potrafił się we mnie zakochać i "wygrała" inna. I ze zwykłej ciekawości, co takiego jest w kobietach, w których faceci zakochują się do szaleństwa. Bo wiem, że dobry wygląd to recepta na zauroczenie, ale zakochanie? Nie mam pojęcia, dlatego pytam. Z odpowiedzi i rad zamierzam skorzystać :)

Gość gość
20:37- a moze to nie sa manipulacje tylko faktycznie im tak bardzo nie zalezy na tych facetach i na związku i to jest w nich najbardziej pociagajace. mezczyzni mowia, ze lubia kobiety naturalne, mysle, ze chodzi tu przede wszystkim wlasnie o sposob bycia, poczucie humoru itd, a jak facet czuje, ze kobiecie strasznie zalezy na zwiazku to sie wycofuje, tu czasem nie trzeba nawet slow tylko widać to po zachowaniu kobiety

Gość gość
Kretyńskie pytanie. Jeden będzie się zachwycał taką a drugi inną. Rozumiem, że WY jako kobiety lecicie na tego samego gościa? Może problemem w znalezieniu miłości jest właśnie wrzucanie wszystkich do jednego worka, hę?

Gość gość
20:40- nie traktuj tego w kategorii, ze ona cos wygrała. Poprostu moze bardziej go do niej ciagnelo z powodow ktore wyzej wymieniłam. Nie chodzi tu o gierki czy o granie niedostepnej tylko czy rzeczywiscie bedziesz zdesperowana bo faceci to zwykle wyczuwaja. Lepiej, owszem starac sie byc jak najlepsza, ale jednoczesnie nie zabiegac tak bardzo o ta milosc i wyluzować , byc soba, wtedy milosc sie znajdzie, choc tez nie z kazdym, ale z takim ktory to bedzie umial docenic i pokocha Cie jaka jestes. lepiej zeby Cię nielubiano za to jaka jesteś niż kochano za to kim nie jestes

Lepiej zadajcie sobie pytanie kim są ci faceci którzy zostają zafascynowani i tracą głowe.. To druga strona medalu a w tej grze trzeba dogłębnie poznać alchemie ich obu :)

Gość gość
ale taka kobieta wymaga fascynacji więc jeśli nie byłoby jej to jak mogłoby jej baaardzo zależeć ,proste:-)

Gość Zuzanna Amelia ææ
Ciekawy temat. Tylko czy naprawde zastanowilas sie nad tym czego pragniesz ? Wiesz , los bywa bardzo zlosliwy.

Gość gość
Tak, zastanowiłam. :) Pragnę miłości, takiej odwzjemnionej, żebym ja kochała i ten ktoś mnie kochał..

Gość gość
los bywa nawet bardziej złosliwy niz zuzanna:) szczegolnie jezeli ktos bierze los w swoje rece:)

Gość MoniaEl
Tylko nie piszcie że w niedostępnych bo to bzdura. Wczoraj założyłam temat o tym i wszyscy napisali, że udawanie niedostepnej to bardzo zły pomysł, facet tez musi czuć że kobieta jest zainteresowana. Nikt nie chce być olewany,

Gość gość
Przede wszystkim kobiety często są zauroczone a potem zakochane w formie faceta, która jeżeli zostanie w odpowiedni sposób ukształtowana spełni w końcu ich wyobrażenia o idealnym partnerze. Wystarczy, że są spełnione pewne cechy to już jest potencjalnym kandydatem, potem zaczyna się proces kształtowania. Faceci zakochują się po prostu w tym co widzą i co słyszą. Nie oczekują żadnych zmian. Tutaj myślenie jest bardzo proste. Nie mówię tu o patologiach typu facet-alkoholik, ukryty dewiant, znęcających się fizyczne lub psychicznie. Niestety nigdy dla gościa nie będzie zrozumiałe to, że skoro od samego początku pewne sprawy nie przeszkadzały to dlaczego nagle zaczynają uwierać. Oczywiście są wyjątki od reguły ale schematy pozostaną schematami. Drogie kobiety czasami "lepsze" jest wrogiem dobrego. Facet

Gość gość
Trzeba być sobą i nikogo nie udawać!

Gość gość
nie ma uniwersalnej cechy czy zestawu cech. Po prostu kiedy ktoś spotka osobę w której towarzystwie dobrze się czuje, która go fascynuje to się zakochuje. Tu nie ma żadnej tajemnicy

Gość gość
wiesz, sama jestem taka kobieta. Wyglad przecietny, niespecjalnie zadbana, nawet mam lekka nadwage choc sport lubie. Ale lubie tez zjesc ;) Paznokci nie maluje bo mnie to nudzi :-D W szpilkach nie chodze bo nie chce miec wykoslawionych stop na starosc :-D Ogolnie to mi fruwa i powiewa na wszelkie rady typu co kobieta powinna czy nie powinna nosic i jaka byc. Mimo to powiem szczerze, ze kilku facetow w zyciu stracilo dla mnie glowe. Naprawde fajnych facetow. Byli do tego stopnia zaangazowani ze chcieli sie zenic. Z jednym sie rozstalam i jak go pozniej w zyciu spotkalam to zostawil dziewczyne z ktora byl 4 lata w zwiazku. Podaje to po prostu jako przyklad, ze taka przecietniara jak ja trafila kilka razy na milosc. Dlatego nie probuj byc kims kim nie jestes, badz soba sama tak zeby Ci bylo dobrze we wlasnym towarzystwie. A milosc sie znajdzie, gdy trafisz na ta wlasciwa osobe. Jedyna praktyczna rada, ktora Ci moge dac to zeby zawsze polegac na sobie zawodowo, zawsze miec swoj dobry zarobek i nigdy, przenigdy nie rezygnowac z kariery. To Ci da niezaleznosc tak ze w kazdym momencie mozesz sie spakowac i odejsc. A faceci to czuja.

Gość gość zaczynam od siebie
gość dokładnie tak. Wezmę sobie do serca szczególnie końcówkę Twojej wypowiedzi.