Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża

Polecane posty

Gość gość

Witam. W Polsce edukacja seksualna jest na dosyć niskim poziomie . Problem tkwi w tym iż trzy tygodnie temu razem z partnerem uprawialismy "seks". Nie wiem czy da sie to nawet tak nazwać. Ale czy istnieje mozliwosc zajscia w ciaze gdy partner był nagi , a ja w samych majtkach. Nie doszło u niego do wytrysku . Penis w srodku tez nie był. Po prostu wykonywał ruchy frykcyjne. Zrobiłam dwa testy . Oba negatywne. Ale okres spoznia mi sie juz o tydzien i sie martwie. Prosze tylko o same normalne odpowiedzi.

Gość gość
Autorko, z całego serca radzę ci iść sie wykąpać i spać abyś nie zaspała rano do szkoły. Seks oraz zabawy łóżkowe nie są dla dzieci a z twojej wypowiedzi wnioskuje, że masz max 15 lat.

Gość gość
Zgadzam się z przedmówczynią

Gość Halllllka
Nie ma takiej możliwości ! Dziewczyno zacznij się edukować zamiast zabawiać.

Gość gość
jesteś sierotą i nie masz matki? To nie szkoła ma cie uświadamiać tylko twoja własna rodzicielka. Porozmawiaj z nią o seksie. Przecież między innymi po ta masz matkę

Gość gość
Nie zwalaj głupoty na szkołę. I nie seksij się bo widać że nie dorosłaś

Gość Marta 11
Witam.. mam pytanie . Czy jest możliwa ciąża dwa dni po okresie Kochalam się z mężem skończył w środku. Okres mam ok co 26-28 dni . Dodam że dwa dni po okresie juz widziałam śluz . Brzuch mnie boli a wsumie jajnik z jednej strony .dziękuję za odp. Cieszyłabym się z ciąży ☺

Gość gość
14 dni przed okresem jest owulacja, jeśli okres trwa 7 a kolchalas się 9dc to szansa jest, choć niewielka