Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie podoba mu sie moja c...

Polecane posty

Gość gość

Mojemu chłopakowi nie podoba sie moja c****a smutas.gif Moim zdaniem wygląda normalnie, wręcz podręcznikowo, nic nie wystaje, mam malutkie wargi sromowe. A on cały czas w żartach mówi, że jest wydatna o.O Jak w ogóle powiem coś przy nim o tej częsci ciała to zaraz słyszę fuj, ble, itd. Jest mi strasznie przykro, ze mojego ukochanego obrzydza część mojego ciała smutas.gif W seksie to widać też, liże mnie i dotyka tam, ale widać że robi to z przymusu, zawsze wtedy mu opada. I żeby było jasne, napisze to duzymi literami: MYJE SIĘ, NIE ŚMIERDZĘ, NIE MAM CHORÓB, NIE JESTEM ROZWALONA.

Gość gość
to znajdz mężczyzne a nie chlopca. ale problem....

Gość bela  86
Wstaw zdjęcie tu są wyrozumiali faceci.:)

Gość gość
ale ja nie mam żadnych kompleksów na tym tle, moja wagina wygląda w 100% normalnie

Gość gość
Masz kryptopedała albo pana samca alfa, który musi sobie udowodnić, ze twoja c**a jest podrasą jego wspaniałego fiuta, którego w ogóle powinnaś oralnie czcić dwie godzinny dziennie zanim on łaskawie ci go wpakuje do twojej obrzydliwej, 'wydatnej' cipki co w zasadzie jakby ona miała jakiekolwiek zdrowe podejście powinno z miejsca dać ci dwa orgazmy w minutę. Swoją drogą, drugi typ często również jest kryptopedałem.

Gość gość
Powiedz mu ze jego palka tez ci sie nie podoba, zobaczymy co powie na to :p

Gość gość
wlasnie on nie wykazuje żadnych pedalskich skłonności, kompletnie. kiedyś myślałam, ze to co on robi jest normalne, ale poczytalam między innymi to forum, kilka erotycznych blogów, i wydaje mi sie, że 90% mężczyzn podnieca widok pochwy, a on mi otwarcie mowi, że jego to nie podnieca a wręcz obrzydza :/

Gość gość
rozumiem, że jego uj jest tak cudny, zgrabny i powabny, że nic tylko mu urżnąć, wsadzić do formaliny i obwozić po wsiach na wzór

Gość gość
no i ucz się dziewczyno od doświadczonej mężatki, jakby mi facet wyskoczył z takim tekstem, który ma mnie wpędzać w kompleksy i to jeszcze w tak delikatnej sferze to najpierw bym go objechała jak szmatę do podłogi a potem kazała wyp...w podskokach. A potem znalazłabym sobie normalnego faceta

Gość gość
Znajdz sobie takiego ktoremu bedzie sie podobala z tego co piszesz jest super

Gość gość
Uwierz, chciałabym, żeby to była prowokacja ;) O moim facecie mogłabym założyć jeszcze z kilka wątków, bo taki ewenement z niego. A ja jestem glupia, bo boję się zerwać to...

Gość gość
Do 21:22 tak oczywiście znalazła byś pantoflaża i pipę co by nie miał własnego zdania tylko mówił Tak zgadzam się z TOBĄ

Gość gość
21:30 Ty chyba g****o wiesz o zwiazku skoro wg Ciebie kochający się ludzie obrażają się nawzajem i wytykają wady w GENITALIACH (sic!). Przy miłości, pożądaniu i fascynacji nie ma miejsca na "wiesz, Twoja lewa warga sromowa mniejsza jest nieco dłuższa i przez to ohydna", bo nawet jak coś jest nieidealnie to jakie to ma znaczenie przy podnieceniu? Ale mam nadzieję, ze Ty znajdziesz partnerkę co ma swoje zdanie i powie jak bardzo brzydzi się wziąć Twojego obleśnego penisa do ręki, a co dopiero do ust.

Gość gość
Zamów mu jakąś grubą obleśną dziwkę za 50 zł, to potem będzie chwalił twoją myszkę. Widać, że chłopak nie ma pojęcia jak one wyglądają.

Gość gość
Do 21:22 tak oczywiście znalazła byś pantoflaża i pipę co by nie miał własnego zdania tylko mówił Tak zgadzam się z TOBĄ ok to opowiedz nam o tym jak długo będziesz z uśmiechem znosił uwagi partnerki, ze masz najmniejszego f..a jakiego widziała

Gość gość
Gdyby nie to, że teraz 12-latki pierdolą się po kątach, to dobrzy uczniowie w gimnazjach i liceach powinni być oddawani w ręce dojrzalszych kobiet aby uczyć się pieszczenia ich oralnie i tego, że cipka jest dobra i ich podnieca. Oczywiście chodzi o takich którzy już osiągnęli minimalny wiek 14 lub 15 lat. Wybitnie dobrzy uczniowie w tej materii mogli by być nagradzani oddaniem przyjemności.