Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byly sie zeni

Polecane posty

Gość gość
A co nie udalo ci sie zepsuc zwiazku bylego ze musisz sobie w ten sposob humor poprawiac?

Gość gość
A co uwazasz za madrosc puszczanie sie bedac z kims i oszukiwanie i okradanie swoich wlasnych znajomych np zlote lancuszki,kasa.wymyslanie dziwnych historii zeby wyciagnac kase?tak przewyzszam ja intelektem bo dla mnie to szczyt glupoty i rzecz niedopuszczalna no sorry jesli dla ciebie to normalne to niemamy o czym gadac...

Gość gość sisi
13.05 masakra.!faktycznie pusta szmata.Ciekawe czy chodzi do spowiedzi?.

Gość gość
13.06 nie wiem i nieobchodzi mnie to jej zycie i jej sprawa w sumie.dalam tylko argument ze nie zawsze czuje sie zagrozenie ze strony bylej bo dla mnie taka idiotka to zadna rywalka,dodam ze ona jest juz po 30stce wiec to nie jest jakas nierozgarnieta malolatka ktora niewie co robi.ktos pytal czy nieudalo mi sie odbic bylego to sie mszcze(nie wiem czy to do mnie bylo)nawet nieprobowalam bo nienaleze do tego typu ludzi i jestem w nowym zwiazku,gdyby bylo mi dobrze w poprzednim to bym sie z nim nierozstala

Gość gość
Nie to byli do tej co rechocze ze sie glupio tlumaczysz bo tak naprawde boisz sie tej bylej ;-)

Gość gość
Do 13.23 hahaha tak a ty siedzisz w mojej glowie i wiesz.ciebie pewnie byly kopnal w d**e i ma lepsza laske i niemozesz tego zdzierzyc ze ci niewyszlo bo niejestes taka wyjatkowa jednak i ludzisz sie ze jego obecna partnerka drzy codziennie na sama mysl o tobie.ludz sie tak dalej

Gość gość
A przepraszam do 13.23 odpowiedzialam tak bo zle przeczytalam- ze byli sie rechocza ze sie tlumacze- myslalam ze to tamta pisala do niej skierowana odpowiedz powyzej

Gość gość
A mialyscie lub mieliscie sytuacje ze wasi byli probowsli namieszac w waszych zwiazkach?

Gość gość
Tak.moj byly jak sie dowiedzial ze kogos mam to pomimo ze sam sie juz z kims spotykal zaczal pisac do mnie i nalegac na spotkania ale olalam go i w koncu odpuscil.