Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podwyższona temp możliwość ciąży??

Polecane posty

Gość gość

Witam. Do okresu zostało mi dwa dni powinnam dostać 15 października. Miesiączki mam regularne co 28 dni. mierzyłam temp dopiero 1 cykl ale na początku cyklu tym utrzymuje się pomiędzy 36,4-36,6 a teraz od jakiś 12 dni moja temp wynosi od 36,9-37,6 czy to może świadczyć o ciąży? Dodatkowo zauważyłam u siebie ból brzuch po owulacja jakieś 7 dni po (owulacje mam monitorowania więc była napewno) i utrzymuje się do dnia dzisiejszego czasami boli mocniej jest to takie napięcie i kłócie ale tak to jakby na miesiączkę mam gazy i wzdęcia dużo sluzu i dziwny posmak w ustach.Proszę o odpowiedź doświadczone panie które mogą się podzielić własnymi doświadczeniami :)

Gość gość
poczekaj- nie spinaj sie tak na ciaze-cierpliwosci mozesz byc ale nie musisz- zrób test jak nie dostaniesz okresu

Gość gość
Wiem że trzeba poczekać :/ ale bardzo bym chciała już zostać Mamą. Szkoda ze to nie tak łatwo jak się myśli :( chciałam tylko wiedzieć czy podwyższona temp to dobry znak

Gość gość
temperatura w drugiej połowie cyklu jest podwyższona nawet gdy nie ma ciąży. Spada dopiero przed okresem albo już podczas okresu. Ciąża może być ale nie musi. Czekaj.

Gość gość
jest tez sezon przeziebioniowo chorobowy-poczekaj do daty miesiaczki i zrob test jak sie spozni nie nakrecaj sie bo nie zajdziesz

Gość gość
Został mi jeden dzień do okresu. Dziś mija temp w pochwie wynosiła 37,4. Czy nie powinna w takim razie spadać skoro @ mam jutro rano dostać?

Gość gość
Przecież ci napisałam, że może spaść dopiero po pojawieniu się okresu.

Gość gość
Podwyższona temperatura przed samym terminem miesiączki szczególnie jeżeli jest sprawdzana z rana jest powodem do podejrzewania ciąży. Aczkolwiek nie jest to pewny symptom, także proszę czekać do jutra i wykonać test

Gość gość
Bardzo możliwe ze sie udalo. Zaszlam w obie ciąże za pierwszym razem i pierwsza oznaką była podwyzszona tamp, dodatkowo na twoja korzyść przemawia dziwny posmak w ustach - to tez może być oznaka ciąży. Zrób test, mysle ze powinien jux wyjsc pozytywnie. Powodzenia

Gość gość
Test wykonam za dwa dni bo ie chce się rozczarować a po terminie @ będzie już wszystko pewne. Oby wkoncu się udało :)

Gość gość
Minimum 16 wyższych temperatur może świadczyć o ciąży

Gość gość
Po samej temperaturze nie można stwierdzić ciąży. Ale inne objaw jakie wymieniłas są jak najbardziej ciążowe.Trzymam kciuki!!!!!