Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Typowy dzień fizola polaczka w UK

Polecane posty

Gość gość

- pobudka rano budzikiem w tel komórkowym (bo na normalny budzki nie stać :D) , oczywiscie nastawiony w ten sposób ze budzi tez innych obok - poranna tolateta w łazience ze zlewem z dwoma kurkami i grzybem pod sufitem (to nic, wynajmujacy zapewniał ze to nie jego wina, a zreszta jest taniej :D) - kanapki do plecaka, zalozyc jakies dresy i wychodzimy (typowy polaczek, koszula raz na rok kiedy trafi sie zaproszenie na świeta z Polski :D) - pod detached house juz czeka auto z kumplem (no ale przeciez bilety na london bus są drogie, wiec czemu nie zaoszczedzic? jestem przeciez biznesmenem :D) - tyrka 8h na magazynie, jak cos porzebuje od szefa to woła "BOSS!!!" i wymachuje rekami aby wytłumaczyc o co chodzi - po pracy trzeba przeciez kupic some chow, dobrze ze jest spar po drodze a tesco niedaleko, są w promocji zupki chińskie - powrót do pokoju po pracy, odpalamy bezmyslną papkę dla mózgu czyli polska telewizję :D potem ziewanie, łażenie bez celu po pokoju i skrzypiącej podłodze z angielskich desek - wpada wlasciciel po pracy! noooo, to zamienia kilka zdań jak to jest źle w tym uk i jaka ciezka praca do której go siłą zmuszono :D - czas spać, jutro powtórka z dnia dzisiejszego

Gość gość
i mimo takiego życia tryskasz optymizmem, to dobrze :classic_cool: gratuluję 🖐️

Gość gość
i mimo takiego życia tryskasz optymizmem, to dobrze cool.gif gratuluję lapka.gif x To wasze zycie tak wyglada, nie moje, frajerze :D zabolało? :D celnie trafiłem.

Gość gość
Jeszcze dodatkowo, wyrywanie lasek na czacie na okazyjne d*****nie. Bo jak sie ma siano we lbie to zadna sie z nim nie umowi na randke. Nie wspominajac juz o jakims stalym zwiazku :D

Gość gość
Przychodzi weekend to czas na zakupy. Juz mu sie nie mieszcza w portfelu karty stalego klienta: Primark, Sport Direct, Aldi, Lidl, od swieta Matalan. Zyc nie umierac. Kolekcja Umbro, Lonsdale i Everlasta wciaz wzrasta :D

Gość gość
Opisałeś swoje doświadczenia w uk? Czy trzepiesz temat za tematem nieudaczniku tylko jako wymysly chorej głowy? Tacy jak ty właśnie tak żyją

Gość gość
Twoje opisał, tępa strzało. Zabolało? To wypad obesrańcu.

Gość gość
Zabolalo? Nie pochlebiaj sobie haha.

Gość gość
Zabolało nieudacznika z :D :D :D

Gość gość
To ja. I nie, ktoś taki jak ty nie jest w stanie sprawić żeby mnie zabolalo. Ty mnie mozesz ewentualnie rozbawić ;-)

Gość gość
Boli waz filoze ze autor prawde napisał, wy śmierdzące nieudaczniki bez jezyka w jukeju. Jak nie o tobie autor pisze, to zamknij morde i sie nie wypowiadaj.

Gość gość
A ja akurat czuje litość. Ale musisz być nieszczęśliwy że się tak pienisz odnośnie cudzego życia. C***j cie obchodzi jak żyją inni ich sprawa. P.s a swoją drogą niezła ciotka i pi/zda musi z ciebie być skoro spędzasz pół dnia na babskiej stronie heh

Gość gość
A skad wiesz ze pol dnia? Pilnujesz go? Czy sam ze soba piszesz.

Gość gość
To nie jest babska strona, tylko wspólna tepaku od dawna, równouprawnienie cymbale.

Gość gość
Taaa ta c***a non stop wali tu gruche zakładając nowe tematy i się tam pieni. On nawet nie jest nieszczęśliwy on jest chory psychicznie to każdy wie na tym forum. W rzeczywistośc***ewnie mieszka z mamusia która pierze mu zaspermione prześcieradła i żali się tu bo nikt inny nie chce z nim gadać. Tylko nie wiem czy nie dał rady w uk dlatego jest taki sfrustrowany bo go ze zmywaka nawet w******i czy nigdy nawet tam nie był bo kto by taka gnide chciał.

Gość gość
O pedały zaczęły szczekac :-)

Gość gość
A właśnie ze jesteście ciotki, mojemu facetowi ani żadnemu z ex nawet do głowy by nie przyszło żeby pisać na stronie kafeteria forum dla KOBIET jak już nie umiesz czytać. Poza tym jeśli już jesteś taki zniewiescialy i musisz tu być to chociaż pisz z taktem a nie wlazicie i robicie syf wyzwiskami na stronie dla bab. Ale tak to już jest ze p***a w świecie kozak w necie

Gość gość
No jak bym im moglo przyjsc do glowy, jak ciapaki polskiego nie znaja. Pomysl troche zanim cos napiszesz, a nie napinasz sie tylko jak plandeka na ciezarowce.

Gość gość
Koszula od święta? dresy na co dzień? mó̉j mąż dresy nosi czasem po domu bo mu tak wygodnie (tak, lonsdale :P ) a do pracy od kilku lat zawsze koszule i eleganckie spodnie i buty które kosztowały 80 funtów. polskiej tv nie mamy, nigdy nie mieliśmy. jemy domowe jedzenie, zupki chińskie to jadalismy 10 czy więcej la temu, w polskim akademiku. miłego dnia :)

Gość gość
znasz to z autopsji prawda? A tak wyglada teraz twoj dzien w Polsce - pobudka rano budzikiem zwyklym bo to szczyt luksusu, produkt zakupiony w Pepco - poranna tolateta w łazience ze zlewem z jednym kurkiem, juz sama regulacja sprawia ze dostaje orgazmu! - kanapki do plecaka, zalozyc jakies dresy i wychodzimy (typowy polaczek, bez antyperspirantu, capiacy odor z ryja i brudne nogi - pod 30 letnim mrowkowcem juz czeka auto z kumplem (no ale przeciez bilety autobusowe i tramwajowe są drogie, wiec czemu nie zaoszczedzic? jestem przeciez biznesmenem smiech.gif ) - tyrka 8h na budowie, jak cos porzebuje od szefa to nie woła bo szef go zj***e jak psa i powie, ze zawsze znajdzie kogos innego na jego miejsce za te grosze! - po pracy trzeba przeciez kupic cos do zarcia, dobrze ze jest Biedronka po drodze a Kaufland niedaleko, są w promocji zupki chińskie - powrót do blokowiska po pracy, odpalamy bezmyslną papkę dla mózgu czyli polska telewizję smiech.gif potem ziewanie, łażenie bez celu po pokoju i skrzypiącej podłodze z polskich desek, Jeszcze dwa zubry albo tatry bo kupilem w promocji w Biedrze - wpada sasiad z dolu ze mu halasujemy, bo tak cienka ta plyta gipsowa , ze spac nie moze - czas spać, jutro powtórka z dnia dzisiejszego

Gość gość
Mój typowy dzień w Polsce: - wstaje sobie bez budzika, bo tylko tak się wysypiam - żonka się pyta czy zrobić lodzika, oczywiśnie nie wypada odmówić - pasowałoby coś zjeść, wsiadamy do autka i jedziemy na śniadanie do pobliskiej kawiarni - zbliża się południe jedziemy do pracy sprawdzic jak reszta na nas tyra - po pracy patrzymy czy lepiej dzisiaj iść do kina, basen, siłownię, a może na zakupy i planujemy sobie o której - kupujemy winko - kolacyjka, oglądamy jeszcze jakiś film i seksik - kładziemy się spać. Jutro znowu nudny dzień...

Gość gość
haha, kretynie, bezrobotny jestes czy zamierzasz pozyc miesiac za zarobina kase w magazynie w jukeju??? Lodzik, ja pierdoel, wczesnej sie umow palancie, to takie wlasnei myslenie prymitywow ze kobieta ma zawse ochote robic lodziika, widac ile ty masz mozgu w mozgu!

Gość gość
^^ Geje nie maja glosu wiec wyIIerdalaaj stad paroowo.

Gość gość
nie moja wina że jesteś prawiczkiem, mi żona robi lodzika bo to lubi

Gość gość
No i poszedl chlopak z placzem. Pocisnal kleksa w majty i znowu dzien ma zeebany na maxa :D Tak koncza kozaki emigracyjne.

Gość gość
gosc z 10:59 mistrzostwo! Usmialam sie do lez szczegolnie z paragrafu o kranie ;)

Gość gość
Sam że sobą pisze o matko vo za wał

Gość gość
Tyrka na budowie po 8 godzin, to nic ujmującego. Budowlaniec to fachowiec, a w PL fachowcowi w cenie. Wy emigracyjne smiecie w UKa nawet na budowie nie mozecie pracowac, bo trzeba mieć kwalifikacje. Jedyne co to papierki tam zbieracie hahahaha. Eh te nieudaczniki z ukowskiego zmywaka.

Gość gość
głupcy! jeśli ktoś TYRA to mówcie o nim z szacunkiem.pracuje ciężko a nie bierze benefity. typowe POlactwo :O