Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet zaczepiający dziewczyny na przystanku co byście zrobiły

Polecane posty

Gość gość

Stałam dziś na przystanku autobusowym i podszedł jakiś facet,starszy o ok 10 lat ( ja mam 21) i zapytał o godzinę,potem powiedział że podobno w przyszłym tygodniu ma byc ładniejsza pogoda :D nic nie odpowiedzialam,spojrzalam na rozklad jazdy,mialam nadzieje ze nie będzie prowadził dalej ciekawego monologu ;D powiedział że nazywa się Piotr i zapytal o moje imie, wiec wypaliłam że jade wlasnie na spotkanie z chłopakiem, on mi tylko rzucił grozne i wredne spojrzenie i odszedł a za 2 minuty podszedł do pani stojącej dalej z ta sama gadką hahaha ;p

Gość gość
olac typa i tyle, zbyc go byle czym jak ty i prawidlowo :P

Gość gość
a nie przyszło ci do głowy że chciał tylko pogadać żeby szybciej zleciał mu czas?

Gość gość
Nie dalej jak dwa dni temu było tu zbiorowe jęczenie jacy to polscy mężczyźni są beznadziejni bo nie zagadują dziewczyn...

Gość gość
Olał bym go i poszedł w swoją stronę :) nie chce ktoś rozmawiać to nie i tyle nie znam nie rozmawiam . A jak by był nachalny to bym mu przypierdolił .

Gość gość
cóż .. życiowy pajac

Gość gość
Nie nie chodziło mu o to żeby pogadać czekając na autobus, bo do żadnego autobusu nie wsiadł :D Dla mnie to dość dziwne,żeby zaczepiać dziewczyny na przystanku jedna po drugiej,jeszcze od razu od pogody przejść do zapoznawania się ,a jak ktos odmówi to posyła grozne spojrzenia ;D Jeszcze stał koło mnie jakiś chlopak i jak tamten przyszedl i zaczal tak gadać to on najpierw sie przysłuchiwał a potem odszedł

Gość gość
Wykazujesz inicjatywę źle, nie wykazujesz też źle... Przyjadą muslimy, wezmą siłą co im się należy i polczyny będą zadowolone.

Gość gość
Przyjadą muslimy, wezmą siłą co im się należy i polczyny będą zadowolone. a polczynowie dalej na ręcznym

Gość gość
Nie mam nic do tego żeby podejść do osoby która nam się spodobała i zagadać,uważam że to lepsze niż jakies spotted itd, ale zaczepianie każdej możliwej dziewczyny na przystanku minuta po minucie nie jest już dla mnie okej ;p

Gość gość
może facet nie ma dużych wymagań? :D

Gość gość
Takie mamy "kobiety" Nie zagadasz PIERDOŁA itp Zagadasz FRAJER PRZYGŁUP EROTOMAN itp Co byś nie zrobił i tak dostaniesz na koniec baty Nic się z tym nie da zrobić bo 70 % kobiet tak traktuje każdego faceta

Gość gość
Według mnie dobrze chłopak robi zamiast siedzieć w necie i wylewać żale albo co gorsza wyzywać dziewczyny. W końcu któraś się z nim pewnie umówi. Mój znajomy przeciętny z wyglądu, zagadał tak dziewczynę przed sklepem i są już małżeństwem.

Gość gość
Jeżeli chciał tak po prostu pogadać to ok,ale z tego co piszesz on desperacko szukał rozmówczyni. Do mnie też zagadują na przystanku i jakoś nie spotkałam jeszcze żadnego psychola.

Gość gość
Ludzie poznają się w różnych miejscach. Jak poznajesz nowych ludzi na imprezie też jesteś taka nieufna?

Gość gość
Ja myślę, że dobrze zrobił Z tego co relacjonujesz to nachalny ani chamski nie był To OK

Gość gość
Ale mógł chociaz iść na inny przystanek xd A nie na tym samym minute po zaczepić inną kobiete,skoro ona widziala jak wczesniej zaczepial mnie to co sobie pomyslala? że zaczepia każdą

Gość gość
chory czlowiek,normalny facet nie zaczepia dziewczyn na przystankach tylko w miejscach do tego wyznaczonych np klub disko itd.

Gość gość
to pewnie jakiś pua początkujący który cwiczyl sobie w ten sposób zagadywanie..a ten co stal i się przygladal to był jego mistrz :classic_cool:

Gość gość
tez mysle, ze to byl jego piewszy dzien od wielu lat i on probował swoich sił w zagadywaniu do kobiet

Gość gość
normalni ludzie nie chodzą po dyskotekach, to rozrywka dla gawiedzi