Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ćwiczenia to nie wszystko?

Polecane posty

Gość gość

Siemanko! Jestem dosyć wysportowana i mam całkiem niezłą sylwetkę, ale chciałabym zrzucić jeszcze ze trzy kg. Co mogę zrobić oprócz ćwiczeń? Słyszałam od koleżanki, że można wspomóc odchudzanie suplementacją tylko to nie zawsze działa. Możecie mi powiedzieć coś na ten temat?

Gość gość
Możesz bardziej wyszczuplić ciało zabiegami liposukcji ultradźwiękowej.

Gość gość
To źle słyszałaś. Jak ciało nie wygląda tak, jak powinno w wyniku ćwiczeń, to znaczy, że te cwiczenia są źle dobrane i/lub źle wykonywane. Tyle, i nie próbuj tu spamować żadnym "magicznym" proszkiem czy tabletką.

To może zmień dietę i ćwiczenia? suplementy to nie jest najlepszy pomysł, chudnięcie to praca nad sobą i łykanie tabletek tego nie załatwi, gdyby tak było, to na świecie byliby tylko szczupli ludzie, a wszystkie siłownie by splajtowały;) nie ma co wierzyć w cudowną moc tabletki

Gość gość
ćwiczenia wzmacniają mięśnie, ciężar mięśni i ciała, pogarszają przepływ krwi przez nie. Jeżeli chodzi o spalane, to trzeba mieć zdrowie i decyzję. Olimp therm line 2 przyspiesza bicie serca i wzmacnia aktywność. Najczęściej problemem jest wątroba i przemiana materii . Na wątrobę 3 łyżeczki kurkumy tygodniowo, tylko z pieprzem(żeby się przyswoiła). Pieprz cayenne , bardzo ostry, imbir, cynamon, olej kokosowy, zielona kawa, ocet jabłkowy .Ale dość tradycyjne środki przeczyszczające, oczyszczające są dobre. Młody jęczmień w proszku, kasza jaglana. Unikanie niejedzenia i przejedzenia.

Ćwiczenia to 30%, a dieta 70% sukcesu. A co do wspomnianego wcześniej octu jabłkowego - doskonale WSPOMAGA odchudzanie.

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość gość
jezeli duzo cwiczysz, to bierz BCAA, podczas cwiczenia spala tluszcz nie niszczac miesni (jak to sie zawsze podczas cwiczen dzieje). ne bierze sie tego jezeli sie nie cwiczy! (to tak na wypadek, gdyby komus tu sie wydawalo, ze to magiczna tabletka ;) )

Gość gość
Dokładnie, ćwiczenia to nie wszystko. Na odchudzanie ogromne znaczenie ma to co jemu i jak jemy. A tego wszystkiego nauczyłam sie na wczasach odchudzająco- oczyszczających - Źródło Piękna w Lubinie. Efekt jest kapitalny.

Gość Kanatrasa
Ja natomiast miłąm nadwagę i też uważam, że ćwiczenia to nie wszystko. Aby uzyskać to co pragnęłam, to w moim przypadku potrzeba było dużo wysiłku. Dieta, bieganie, ćwiczenia rano i wieczorem, w końcu foreverslim, Nie mniej efekt końcowy był może jak dla mnie nie idealny, ale bliski doskonałości (zabrakło 2 kg spadku wagi)

Gość gość
forever góoowno spamerska KUUURWO!! foreeever góóowno spamerska KURVVO!!! forever góoowno spamerska KUUURWO!! foreeever góóowno spamerska KURVVO!!! forever góoowno spamerska KUUURWO!! foreeever góóowno spamerska KURVVO!!! forever góoowno spamerska KUUURWO!! foreeever góóowno spamerska KURVVO!!! forever góoowno spamerska KUUURWO!! foreeever góóowno spamerska KURVVO!!! forever góoowno spamerska KUUURWO!! foreeever góóowno spamerska KURVVO!!! forever góoowno spamerska KUUURWO!! foreeever góóowno spamerska KURVVO!!! forever góoowno spamerska KUUURWO!! foreeever góóowno spamerska KURVVO!!! forever góoowno spamerska KUUURWO!! foreeever góóowno spamerska KURVVO!!! forever góoowno spamerska KUUURWO!! foreeever góóowno spamerska KURVVO!!! forever góoowno spamerska KUUURWO!! foreeever góóowno spamerska KURVVO!!! forever góoowno spamerska KUUURWO!! foreeever góóowno spamerska KURVVO!!! forever góoowno spamerska KUUURWO!! foreeever góóowno spamerska KURVVO!!!

Nie tylko ćwiczenia, nie tylko dieta i nie tylko suplementy. Znaczenie ma również produkcja hormonów w ciele. Czy organizm produkuje hormony spalające tłuszczu czy magazynujące tłuszcz. W 30 dni można przestawić organizm tak, że zamiast magazynować komórki tłuszczowe będzie automatycznie się ich pozbywał i to bez żadnych tabletek. Wystarczy odpowiednie odżywianie. Bardzo, bardzo w skrócie mówiąc trzeba jeść dużo zielonych warzyw i ta metoda jest rewelacyjna.

Gość aktywna001
No jasne,że nie tylko suplementacja bo ja Np.przyjmowałam African Mango http://szczupla-kobieta.pl ale również zmieniłam swoje nawyki żywieniowe;) zaczęłam jeść regularnie 5 posiłków;) oraz orbitrek;) i schudłam tak 24kg w 3 miesiące!