Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem sercowy

Polecane posty

Gość gość

Mętlik w głowie Witam! Mam okropny mętlik w głowie i ból w sercu. Kocham się w swojej koleżance ona jest rok młodsza znamy się trochę chodzimy do jednego liceum. Wyznałem jej swoje uczucia, a ona mnie olewa od tamtego czasu (chociaż dobrze wiem, że się zawsze się jej bardzo mocno podobałem i dalej tak jest! Oprocz tego zawsze dazyla mnie sympatią - to nie są moje widzimisie, tylko potwierdzona informacja). Co prawda jak sie widzimy zachowuje sie normalnie ale na sms'y nie odpisuje, albo robi to lakonicznie po dużym odstępie czasu. W szkole uchodzę za podrywacza, było kilka dziewczyn, którym zrobiłem nadzieję na coś, strasznie tego żałuje, no ale stało się i teraz nie wiem co robić. Jeżeli to jakaś gra z jej strony to jak mam się zachowywać? Proszę pilnie o pomoc szczególnie kobiety. Czy zdarza Wam się tak zachowywać wobec facetów tego typu, czy chce w ten sposob zdobyc moje wieksze zainteresowanie, zmusic mnie zebym sie o nią postarał, czy na prawdę tak mnie ma w d***e?

Gość gość
ja mysle ze po prostu boi się,nie ufa ci sama bałabym się być z podrywaczem,balabym się zranienia z jego strony,ze nie traktuje mnie poważnie jeśli masz opinie jaką masz musisz jej udowodnić ze się niąnie bawisz tylko naprawdę ci zależy