Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy według was to dziwne, że nie uprawiamy z żoną seksu oralnego ?

Polecane posty

Gość gość

Osobiście jestem facetem i takie coś w żaden sposób mnie nie kręci, kocham bardzo żonę i nie skrzywdziłbym jej w ten sposób, żeby się poniżała. Osobiście uważałem kiedyś, że ludzie tego raczej nie robią, chyba, że kobiety, które się sprzedają. Dla normalnej kobiety musi być to bardzo obrzydliwe.

Gość gość
a Ty ją pieścisz? nie wyobrażam sobie mieć zakaz na całowanie jakiejkolwiek części ciała ukochanego a tej najwrażliwszej tym bardziej,jesteś niewolnikiem poglądów które gdzieś tam kiedyś przyjąłeś od kogoś ,bo nie od siebie bo ciało samo w sobie jest czyste i piękne i nie ma w nim brudu

Gość gość
Chciałam napisać, że nie jesteście dziwni, ale doczytałam resztę :D "musi być obrzydliwe" Bo co? Bo TY tak twierdzisz? Ty wyznaczasz standardy moralności i obrzydliwości u kobiet? Każdy żyje jak mu się podoba, skoro Wam pasuje Wasze pożycie to nikomu nic do tego. Ale tak samo Ty nie masz prawa się mądrować na temat odczuć WSZYSTKICH kobiet podczas seksu oralnego bo guzik wiesz na ten temat ;)

Gość gość
To zacznijcie sie w koncu myc, to moze nie bedzie to takie obrzydliwe. Jestescie dnem sexualnym!!!!

Gość gość
Ich sprawa przecież. Ja np. Uwielbiałam robić loda byłemu, a mężowi zrobiłam po ..... 6 latach. Nie kręcił mnie. Nawet do tylka pozwoliłam wsadzić, ale vloda nie zrobiłam. Wszystko w seksie jest ok o ile zgadzają się obie strony.

Gość gość
Rodzice zapobiegają zbyt wczesnemu rozpoczęciu życia płciowego przez dzieci. Niestety kaleczą ich psychikę na całe życie wpajając im wstręt do genitaliów i wszystkiej związanego z nimi. Sobie zapewniają spokój (na ogół) a dzieci unieszczęśliwiają. Gdy pierwszy raz zniżyłem się ustami między uda mojej przyszłej Żoneczki, to odepchnęła mnie z krzykiem: "ja nie chcę, abyś się dla mnie tak UPOKARZAŁ". Psychiatrzy "pracując nad pacjentem" bardzo często szukają przyczyn problemów w dzieciństwie. Podam przykład: GDYBY rodzice wiejscy, dla głupiego eksperymentu, widząc zająca, udawali przerażenie i trwożnie chwytali dziecko w ramiona, to GWARANTUJĘ, że te dziecko będąc już dorosłym, miało by problemy z opanowaniem absurdalnego strachu przed zającem.

Dla mnie to jest dziwne ,że rezygnujecie z takiej rozkoszy. Dla mnie i mojej żony to najlepszy rodzaj gry wstępnej .Lodzik w wykonaniu mojej żony to coś cudownego dla mnie .Jak ja liże jej muszelkę to moja żona ma taki orgazm że hej .Aż miło się ogłada jak się wygina :) Pozdro dla kumatych

Gość gość
Mysle, ze jakby laska zrobila Ci porządnego loda to od razu zmienilbys swiatopoglad. I jeśli kiedykolwiek tego doświadczysz, przyznasz mi racje.

...nie widziałbym niczego dziwnego w nieuprawianiu seksu oralnego w sytuacji kiedy nie sprawiałby on obu stronom przyjemności, dziwne jest tylko motywowanie tej sprawy, co może być upokarzającego w sprawianiu sobie wzajemnej przyjemności przy zachowaniu elementarnej higieny ... ...faktycznie jesteśmy zakładnikami wychowania i wpajanych nam zasad które niejednokrotnie kaleczą osobowość i pozbawiają swobody i radości którą można by czerpać z sexu :(

Gość gość
Sek oralny w zwiazku to podstawa miłosci .My często uprawiamy seks pozycji 69.

...hahaha " gość dziś Sek oralny w zwiazku to podstawa miłosci .My często uprawiamy seks pozycji 69. " ...nie podkreślałbym aż tak bardzo znaczenia oralu jako filaru miłości :) ...ludzie latami się kochają nie mając pojęcia o oralu :) nieświadomość przyjemności płynącej z tego rodzaju sexu nie wywołuje takiej potrzeby :) ...gorzej kiedy ktoś tego zaznał a potem dostał na to szlaban :)

Gość gość
Współczuję... o ile loda można sobie odpuścić, to seks bez możliwości wypieszczenia języczkiem mokrej szparki jest nic nie warty.