Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już nie mogę się doczekać kiedy Islam i Szariat zaistnieje w Polsce

Polecane posty

Gość gość

w końcu będę miał dziewczynę i żonę (i to 4!) która jest dziewicą i jest wierna i nie będzie mogła pyskować bo dostanie batem po plerach aż jej blizny zostaną :)

Gość gość
a żeby wprowadzić normalność czyli Islam do Polski trzeba zagłosować na PO nowoczesną lub SLD bo te partie są pro muzułmańskie tak więc ludzie do dzieła! W końcu zapanuje znowu patriarchat i będziemy żyli NORMALNIE! Koniec z pedo genderyzmem feminizmem i dominacją kobiet nad mężczyzną! ZA ŻONY CHCEMY DZIEWIC!

Gość gość
Tu są dziewice, czemu sie nie żenisz?

Gość gość
Bo one jak usłyszą że facet chce dziewicy to traktują go jak kawałek goowna! A jak będzie Szariat to nie będą miały nic do gadania a jak będą to będzie się je smagać biczem za pyskowanie i nie posłuszeństwo. W końcu mężczyznom będzie się żyło dobrze a nie jak teraz pod butem a raczej szpilą kobiet...

Gość gość
On ma stulejkę i się wstydzi.

Gość gość
ty jesteś doopa wołowa nie mężczyzna, jeśli zyjesz pod szpilą kobiet.

Gość gość
Jakos mężczyźni w Polsce i na świecie, zawsze potrafili być mężczyznami, bez pomocy islamu i szariatu. Jeśli ty nie potrafisz, to znaczy, że jesteś zerem i śmieciem :D

Gość gość
Dzisiejsi faceci żyją pod pantoflem kobiet bo całe społeczeństwo i prawo jest zbudowane pod kobiety... w sądach wygrywają kobiety "kobiety zawsze mają rację", "dziewczynką się ustępuje" i inne bzdury... już nie długo na szczęście islam wejdzie do polski i zapanuje normalność dlatego ja zagłosuje na jedną z tych partii która chce tu wprowadzić muzułmanów :)

Gość gość
I co gnoju, przeszkadzamy ci sprowadzać terrorystów to pójdziesz sie poskarżyc do twojego znajomego prokuratora, tak jak mi groziłeś???

Gość gość
8:15 ci "mężczyźni" w brodach, pedo rurkach i czapkach papy smerfa :D?

Gość gość
25 zagłosuje na jedną z tych trzech partii bo chcę by w Polsce zapanowała normalność i żeby kobiety poznały swoje miejsce w szeregu! Po za tym chcę mieć w końcu dziewicę za żonę i to jeszcze będę mógł mieć młodą i to legalnie :)

Gość gość
Nie, ci w kontuszach z szablami przy boku, jak również inni przez całe wieki istnienia RP. Debilu.

Gość gość
8:21 nie te czasy ;)

Gość gość
Szariat to same plusy dla nas bo możemy mieć dziewice za żonę i jak będzie pyskować taka to ją bezkarnie smagać batem po plecach nogach żeby się nauczyła gdzie jej miejsce w szeregu :) i kobiety w Islamie są bardziej wierniejsze

Gość gość
Znowu ten debil od islamu i szariatu. Zróbmy katapultę i wystrzelmy go do Syrii.

Gość gość
Po co do Syrii? Islam idzie do Polski, nie ma sensu - poczekam :)

Gość gość
Jak cię wystrzelimy, to twoi ciapaci przyjaciele zawrócą i polecą za twoim gościnnym oddbytem.

Gość gość
raczej nie polecą :0 dobrze wiecie że to koniec dominacji gender feminizmu i kobiet znowu wraca patriarchat! :D

Gość gość
Ale jestem z******ta, mogę bić, znęcać się psychicznie i fizycznie na mężem, rzucać w niego kamieniami, wykorzystywać seksualnie a nawet oblać kwasem nie mają pojęcia o tym że ściągam w ten sposób gniew Matki Ziemi na siebie i cały mój naród ... swój do swego ciągnie ... będą mnie 4 fiutow jednocześnie jebać ... juupiiiiiiii

Gość gość
jak w Polsce będzie rządzić islam to popełnię samobójstwo, to będzie i tak sto razy lepsze niż życie w takim kraju