Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość una bomberka

tokarczuk zaj'ebie cie ty zakłamana kur'wo żydowska

Polecane posty

Gość una bomberka

tokarczuk zaj'ebie cie ty zakłamana kur'wo żydowska

Gość gość
Ja nie znam osobiście, ale to świetna pisarka :) Utop sie w szambie ty barbarzyńco :p

Gość gość
To ta, która ostatnio oskarżała Polaków za mordy na żydach podczas IIWŚ?

Gość gość
dokładnie ta Ale może na historii wagarowała?

Gość gość
no to chyba miała rację sądząc po wypowiedzi autora...

Ja tam też nie wiem jakie ona ma poglądy, ale za poglądy nie muszę jej lubić, ważne co tworzy, a to co tworzy bardzo mi się podoba :) Jest bardzo liryczna w przekazie.

Gość gość
Michnik dał jej nagrodę nie bez powodu...:o

Gość gość
Michnik dał jej nagrodę nie bez powodu... a co miał dać tobie za te wypociny w necie?

Gość gość
Mi? W życiu od tego anty Polaka bym nic nie wziął!

Gość gość
Podrzędna pisarzyna, potomkini ukraińskich rezunów z UPA śmie opluwać Polaków? DO WORA!:classic_cool:

Gość gość
Mi? W życiu od tego anty Polaka bym nic nie wziął! nie wiem, czy zauważyłeś, ale nikt specjalnie nie prosi, żebyś brał :D

Gość gość
mośki się nawzajem nagradzają własnymi nagrodami bardzo czesto za tfórczość antypolską - gorzej to wyglada , gdy np.mosiek prezydent albo premier nagradza innych mośków np.orderami orła białego za działalnośćantypolską - w ten sposób mośki rozdzielają coś co jest nie ich ,komuś komu to nie przysługuje i kto póżniej będzie brał z tego kasiorkę jako profit z kasy Polaka ,któremu jednocześnie robią koło d**ele

Gość gość
widac, ze autorka pochodzi z rodziny sprzedajnych UBekow, skoro ja prawda w oczy kole :O

Gość gość
autorka jest żydówką zarejestrowaną oficjalnie jako ukrainka - zdradza ją typ[owo zydowski wyglad , a zwłaszcza opuszczone uszy co widać wyrażnie na innych zdjeciach 90% żydów ma opuszczone uszy poniżej linii oczu i po tym łatwo ich poznać

Gość gość
A myślałam,że mają charakterystyczne nosy i te no...ptaki ale tokarczuk chyba nie ma ptaka

Gość gość
zdecydowana wiekszość żydów na naszych terenach to przyszywani chazarowie-lud spod mongolii który przeszedł na judaizm w VIII w. i stał się żydami ' np.urban taki typowy chazar nie ma haczykowatego nosa , tylko niekształtne i opuszczone uszy - Kwaśniewski - Stoltzman także nie wygladał na żyda .... ...a ni Buzek, ani Waltz, ani Belka , ani Balcerowicz (no może tu już przesadziłam)

Gość gość
Walz wygląda typowo

Gość gość
żydów jest w chuj i jeszce więcej w tym kraju . sam Szurmiej -dyr. teatru żydowskiego w W-wie twierdził wTV że w Polsce do Światowej Federacji Żydów zapisanych jest 4 mln. Polaków ,czyli te 4 mln'polaków' ma żydowskie korzenie, które są zarejestrowane

Ja wam powiem, że moja babcia, to chyba miała coś z Cyganki, czy też Żydówki, taka chachmęciara, ale była sobą, potrafiła z każdym pogadać, nawet z ludźmi o innych poglądach. Często odwiedzali ją świadkowie Jehowy, przynosili kolorowe broszurki, chcieli ją nawrócić hy hyy :D Ale ona nie dawała się, chrześcijanką była, głęboko wierzyła w Boga, choć do kościoła nie popierniczała, jak te babki moherowe. Na ścianie wisiała zawsze czarna Madonna z dzieciątkiem...często po śmierci babci miałam sny z jej udziałem...bulinka ją nazywałam :)