Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AngelaMiko

Najszybsza dieta jaką robiłyście?

Polecane posty

Gość AngelaMiko

Hej, jaka jest najszybsza dieta, jaką stosowałyście? Ale też w miarę zdrowa, a nie głodówka!

Ketoaktiv :D bez dwóch zdań. I to zdrowo, bo poza daniami z zestawu musisz jeść dużo warzyw we własnym zakresie. Chudniesz 2-4 kg tygodniowo, niektórzy nawet wiecej z tego co słyszałam

Gość trenerka żywieniowa
Racja, odpowiednio zbilansowana dieta proteinowa ma najszybsze efekty w utracie tłuszczu. Nie mylić z utratą wody metabolicznej czy, co gorsza masy mięśniowej, co jest normalne przy dietach bardzo nisko kalorycznych. Chudnie się często błyskawicznie, ale niezdrowo, bo tracąc nie zapasy tłuszczu, lecz mięśnie. Jeśli zależy nam na czasie, tylko dieta proteinowa gwarantuje dobre tempo chudnięcia bez wyniszczenia organizmu. Takie diety jak ketoaktiv robią się powoli coraz popularniejsze w Polsce, na Zachodzie program zmodyfikowanego postu oszczędzającego mięśnie jest znany i powszechnie stosowany. Niestety, brak na polskim rynku odpowiednich produktów, bo nabiał czy drób wcale nie dostarczają czystych protein. Składy dań ketoaktiv wyglądają tu bardzo obiecująco, jeśli dodatkowo je się zielone warzywa i pije dużo płynów, niewykluczone, że rezultaty są spektakularne.

Gość gość
kopenhaska- 13 dni i sa efekty, ale strasznie oslabia. nie polecam lemoniadowa- super efekty, organizm sie oczyszcza, skóra promienieje, i wcale nie jest az tak ciezka, pierwsze 3 dni przelca to potem lekko idzie. 10 dni i efekty luks!! polecam kapusciana - 7 dni, choc 14 to juz sa porzadne efekty, i podobnie- super oczyszczanie dla organizmu i sie je oprocz zupy duzo warzyw i owocow :) polecam!!! Wszystkie wyprobowalam na roznych etapach zycia ;) Ostatnia nowosc to ta lemoniadowa, po niej zmienilam nastawienie do jedzenia i diet- zdrowo i regularnie. Choc osobiscie jestem z tych, ktorzy potrzebuja takiego mocnego kopa- czyli szybkiej diety na poczatek :)

Gość AngelaMiko
Kopenhaska porażka, próbowałam. Niezupełnie mi chodzi o czas trwania diety, raczej o szybkie efekty. Ale ja też nie jestem taka głupia, po 3 dniach to można co najwyżej wodę stracić. Po kapuścianej miałam totalny odrzut od warzyw ;( zerknę sobie na te proteinowe wynalazki.

Gość gość
A czemu najlepszy? O co w tym chodzi? Drogie to?

Bo na proteinach nie jesteś głodna, masz zróżnicowany jadłospis, trzymasz się jasnych zasad i chudniesz tylko z tłuszczu, nie wyniszczasz się, mimo że spadek wagi jest spory. Jesz omlety, desery, słodycze niskokaloryczne, dużo warzyw i generalnie wyrabiasz sobie dobre nawyki żywieniowe. Tyle że to tez jest dieta jak każda inna, nawet ketoaktiv Ci nie zagwarantuje trwałej utraty wagi, jak zaczniesz z powrotem jeść frytki i czekoladę na poprawę humoru. Ale zawsze możesz sobie kupić batony proteinowe ;) też są dobre

Gość gość
Ankahohoczanka - bardzo fajny artykuł, dzięki za link. Od dziś postaram się wyeliminować te składniki - zobaczymy jak mi pójdzie :)

Gość gośćPelasia
Może zabrzmi to naiwnie ale Foreverslim jest skutecznym preparatem.Jestem osobą która właśnie dzięki Foreverslimowi zmianie diety schudła parę kilo.Ale nie ma co więcej pisać bo może za chwilę Makus zakrzyczy mnie że piszę bzdury bo w cale ich nie miałam,a napisałam post bo mi się nudzi.

Gość Ankahohoczanka
Powodzenia, będę trzymała kciuki. W ogóle polecam podczas odchudzania kierować się zdrowymi dietami i podchodzić do tego z rozsądkiem - łatwo można zrobić sobie krzywdę. Na tym portalu beactive jest sporo ciekawych artykułów, polecam zaglądać :)

Gość gość
a ten ketoaktiv skąd brałyście? Można w sklepach kupić?

Gość gość
Stosowałam 2 środki z czego slimcea był zdecydowanie lepszy. Drugiego nie ma co nawet polecać. Schudłam szybko i prosto.

Gość homlles
wodna, czyli zero jedzenia sama woda przez dwa dni. To była dietka oczyszczająca dobrze taką raz na jakiś czas robić. Ogólnie stosuje dietę od dietetyka, dobraną do mnie, skupia się na regularności spożywania posiłków i ćwiczeń, ćwiczę w domu na avans.pl kupiłam stepper . mam też matę do ćwiczeń

Gość Idziaa
Ciekawa ta dieta 3 dniowa z beactive.pl - jestem właśnie w tracie 2 dnia, czuje się bardzo dobrze. Zobaczymy jak efekty :)

Gość panihela289
Ja najszybciej schudłam wraz z suplementem African mango http://szczupla-kobieta.pl jakoś wcześniej nie udawało mi się ruszyć z wagą ale odkąd przyjmuję suplementację kilogramy spadają;)

Gość gość
spam ;]