Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja tygodniówka w UK to 2200 funtow

Polecane posty

Gość gość

Ale ja jestem wykształcony anie fizol przedsiębiorczy magazynier polski emigrant HEHE :D :D Śmieszki Dodam że co tydzień jestem na jakimś meczyku w UK często ma MAN UTD albo na Chelsea. Stać mnie

Gość gość
no i super :) mnie po polskiej rzeczywistosci, gdzie przy zarobku 4tys na 2 osoby, ledwie starczalo od 1ego do 1ego, teraz w UK i z minimalnej (miesiecznej) zostaje, choc nie oszczedzam by odkladac na kij wie co :) i mnie to wystarczy ;)

Gość gość
Daj skana z konta to moze to lykniemy. A tak to tylko mozesz sobie pomarzyc.

Gość gość
Ej leszczyku gdzie ten skan?

Gość gość
Przykro mi, mój "drogi", ale powyżej 100 tysięcy funtów rocznie to Ty nie zarabiasz :D znam Brytyjczyka, który zarabia mniej więcej 55 tysięcy rocznie, i uwierz mi, ma on naprawdę dużo na głowie a raczej ostatnią rzeczą, która przyszłaby mu do głowy, jest przesiadywanie na jakimś forum online. chyba, że jest to forum branżowe, albo polityczne. skąd wiem, ile on zarabia? to kolega mojego chłopaka. znają się już 4 lata i w zasadzie są przyjaciółmi. mimo tego, że mój chłopak zarabia "marne" 26 tys rocznie, Brytyjczyk raczy się z nim przyjaźnić od kilku lat i chce, by mój facet był jego best man na slubie.

Gość gość
to ja - autor ale ja pisałem o funtach egipskich wy zawistne POlaczki