Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyciąganie miłości

Polecane posty

Gość gość

Czy da się jakoś przeciągnąć miłość? Czytałam, że przyciąganie miłości jest możliwe poprzez afirmowanie miłości - co sądzicie?

Gość gość
Przyciąganie miłości działa jak najbardziej - ja afirmowała nie tylko miłość ale i bogactwo i sukces i moje życie zmieniło się diametralnie - polecam naprawdę. A najlepsze afirmacje macie http://hepika.pl/ - sama z nich korzystam z resztą możecie poczytac opinii

Gość iga443
ale jak to możliwe przyciągac miłość?

Gość gość
Obejrzyjcie sobie film the secret o prawie przyciągania tam jest wszystko dokładnie wytłumaczone.

Gość gość
Ok dzięki sprawdzę te afirmacje na przyciąganie miłości zobaczymy czy faktycznie tak działają jak o nich piszecie.

Gość gość
Ja oglądałem film the Secret i faktycznie bardzo przekonuje mnie to, że prawo przyciągania działa naprawdę - w sumie te dowody, które tam pokazuje to truno w to nie wierzyć. DLatego też zacząłem wizualizować pieniądze i sukces w pracy po czym dostałem awans i zarabiam więcej :) trwało to około miesiąca - czułem też większe zaangażowanie w pracę - polecam obejrzec ten film

Gość gość
Przyciąganie miłości za pomocą afirmacji jak najbardziej działa - zainspirowaliście mnie tym tematem już jakiś czas temu i postanowiłam sprawdzić - minęły dwa tygodnie odkąd afirmuje afirmacje miłości i wewnętrznie się zmieniłam - koleżanki stały się dla mnie serdeczniejsze a chłopak z którym sie spotykałam zapytał czy będziemy na stałe i powiedział że mnie kocha :) SUPER :):)

Gość gość
I same afirmacje tak działają że przyciągają do nas miłość?

Gość gość
Tutaj macie sporo o afirmacjach miłości http://forumezoteryczne.pl/afirmacje/afirmacja-na-milosc warto poczytać jeśli chcecie zacząć afirmować afirmacje miłości - mnie właśnie zainspirował ten temat do zaczęcia afirmowania afirmacji miłości - po 3 tygodniach zrozumiała, że prawo przyciągania miłości naprawdę istnieje :)

Gość gość
hmmm no ciekawe co tu piszecie a ja myślałam, że przyciąganie miłości to mit...

Gość gość
Przyciąganie miłości działa!! Ja jestem tego żywym przykładem, odkąd uwierzyłem, że mogę być pokochany i zacząłem wizualizować sobie swój związek z kobietami miałem wiele partnerek i kobiet, które chciały ze ną być i mówił że mnie kochają :)

Gość iga667
Tutaj macie afirmacje miłości dostepne osobno, nie w pakiecie http://skarbnicazycia.pl/p/1521/280/afirmacja-milosci-afirmacje.html można je zamówić i z tego co piszą to można je testować przez 14 dni i jesli nie będzie efektów to zwracają kasę - tak więc ja zamawiam i testuje :) Powiem szczerze że nie mam szczęścia w miłości i dlatego chcę spróbować czy afirmacje na przyciąganie miłości to zmienią... jestem pełna nadziei :(

Gość
hahahah to jakieś głupoty:D u mnie przeważnie jest tak że jej nie chce, a sama "przychodzi". ;):)

Gość gość
A mogę ktoś dokładniej opisac jak w ogóle działa to prawo przyciągania miłości? Czy wystarcz że będę pozytywnie myślała o miłości i ją afirmowała?

Gość gość
no to macie szczęście, że to u was działa bo ja juz od 4 lat nie mogę znaleźć miłości :(

Gość gość
gośc wyżej Sprawdź jak to jest kiedy afirmuje się miłość i szczęście - mnie to pomogło już 2 lata temu a byłam na specjalnych warsztatach z psychologi gdzie dużo mówili o emocjach i uczuciach właśnie - uczyli ns tam jak tworzyć własne afirmacje i tak tez zrobiła z afirmacjami o miłości - pomogło i to bardzo :) Spróbuj ułożyć swoja własne afirmacje :)

Gość gość
a ta afirmacje hepika co sądzicie?

Gość gość
Ja dośc sporo czytam na temat samego prawa przyciągania i wiem że to działa bo stosuje to w swoim życiu. także moja opinia o tym - WARTO SPRÓBOWAĆ - na pewno nie zaszkodzi a jest masa opinii, że pomaga więc czemu nie spróbować? Nic was tak naprawdę eto nie kosztuje?

Gość girlson
Ja zamówiłam na maila te afirmacje na przyciąganie miłości i właśnie je testuje - pozytywne wrażenie - ciekawa jestem efektów za kilka dni

Gość gość
Ja osobiscie zauwazylem u siebie ze mam taka zdolnosc.Zdarzylo mi sie przyciagnac to czego chcialem jak i zdarzylo mi sie przyciagnac to czego nie chcialem i niestety tego bylo wiecej :( Czy nie uwarzacie ze czesciej zdarza sie nam przyciagnac to czego nie chcemy??? Chyba dzieje sie tak bo xzlowiek czesto sie o cos martwi,zastanawia sie,mysli pesymistycznie tylko po to by sie pozniej nie rozczarowac.Wyglada na to ze czas na zmiane w podejsciu do zycia i rzeczy aby myslec jak najwiecej pozytywnie wtedy zaczne przyciagac do swojego zycia wiecej dobrych rzeczy :)