Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bratgość

Prowokuje czy to ja przesadzam ?

Polecane posty

Gość bratgość

W lipcu skończyła 15 lat, nabrała kobiecych kształtów które moim zdaniem powinna staranniej zasłaniać. Co z tego, że to moja siostra, skoro jej roznegliżowany widok po prostu mnie podnieca. Koszula w której sypia praktycznie niczego nie zakrywa, cieńszych majtek chyba już nie można założyć. Do tego prawie codziennie muszę jej naciągać ramiączka stanika, żeby jej się biust podniósł, bo jej zaczynają zwisać. Wczoraj jednak chyba przegięła już pałę. Poprosiła mnie, żebym pożyczył jej maszynki do golenia, bo chce się wydepilować. Miałem jeszcze jedną jednorazówkę, więc jej dałem a ona “Mam się na zero wygolić, czy zostawić sobie pasek ?” A co mnie to obchodzi, mówię, to twoja sprawa. “Mogę ci pokazać, to mi powiesz, jak będzie lepiej”. Musiałem wyjść z domu, bo bym jej coś jeszcze zrobił. Przesadzam, jestem jakimś seksualnym dewiantem, czy to ona mnie perfidnie prowokuje ?

Gość gość
Po prostu ma Cie za brata, wychowywaliscie sie od malego, nie czuje wstydu przed Toba, bo to jeszcze mala dziewczynka (chociaz z "kobiecymi ksztaltami") jest.

Gość gość
a ja bym chcial miec taka siostrzyczke...

Gość gość
Ciekawe po co 15 latka goli cipę :o

Gość gość
Zeby partnerowi nie zostawaly klaki miedzy zebami po minetce

Gość gość
Kobieta goli włosy łonowe z prostych przyczyn - Pipka musi być błyszcząca i pachnąca - Pipka musi być w pełnej gotowości na przyjęcie ptaszka - Pipka musi pachnieć a nie zajeżdżać rybką - Pipka musi w majteczkach prezentować się okazale - Pipka musi być ogolona !

Gość gwoli wyjasnienia
"Pipka musi pachnieć a nie zajeżdżać rybką" LLLLLLL Tyle, ze to pipka zajezdza... a nie wlosy wiec nic sie nie zmieni :D

Gość gość
bratgość Twoja siostra lekko przesadza , pokazywanie łona starszemu bratu to nie jest normalne. Ktos tu napisał ,ze to dziewczynka w ciele już prawie dojrzalej kobiety , tylko ,ze dziewczynka nie goli łona bo nawet nie myśli o takich rzeczach. Masz zoboczona siostrę i radziłabym uważać.

Gość gość
Moze zaczely u niej buzowac hormony (dojrzewania) i nie potrafi tego ogarnac ?

Gość gość
Eh, te dzisiejsze dziewczyny, za moich czasow to nawet modelki sie nie depilowaly.