Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzyna8

Nie wiem co robić, proszę pomóżcie.

Polecane posty

Gość Katarzyna8

Witam, około tygodnia temu chłopak stwierdził, ze powinniśmy się rozstać, jesteśmy 4 lata w związku, mieszkamy razem. Był to dla mnie szok, Niestety ale sprawdziłam jego telefon, okazało się ze pisze z inna dziewczyną. Nie przyznałam się, ze wiem. Pytałam, czy poznał kogoś, zaprzeczył. Prosiłam żeby to jeszcze przemyślał, zastanowił się, stwierdził, ze to zrobi. Wiem, ze robi to z litości, nadal nią pisze, widzę to. Stwierdziła, rozstajemy się ale możesz się teraz o mnie starać, nie wiem co to miało znaczyć, bawi się mną... Proszę o Wasze rady, jestem załamana.

Gość gość
On stwierdził "rozstajemy się, ale możesz się o mnie starać..." Wiem, ze takim tematów jest mnóstwo, ale proszę nie przejdźcie obok mojego obojętnie.

Gość gość
typwy facet ucz sie tak postepuja i starzy i mlodzi

Gość gość
"rozstajemy się, ale możesz się o mnie starać..." W telegraficznym skrócie to oznacza- dawaj mi częściej i zgadzaj się na wszystko, a ja i tak stwierdzę,że to nie jest to i pójdę do tej drugiej. Olej go. Pisał facet

Gość gość
Nie jest Ciebie wart. Babka ma się starać o faceta??? Gościa chyba pogrzało. Wyprowadź się, albo wyrzuć jego rzeczy, potrzebna Ci taka głupia kreatura? Taka pipka a nie chłop??? Gość zachowuje się jak panienka, niech inna się z nim męczy. Podziękuj mu, że uświadomił Ci, jakim Twoim życiowym błędem był. Niech spada boorak. Ale rób jak uważasz oczywiście ;)

Gość MoniaEl
Jeśli facet cie rzuca to co my możemy poradzić ? Na pewno nie powinnaś sie płaszczyć przed nim, prosić aby nie odchodził. Z godnością się odsuń.... a może po jakims czasie zatęskni i wróci ... wtedy to juz Twoja decyzja co zrobisz. Ja na twoim miejscu w tym czasie szukałabym innego, chodziła na randki aby zapomnieć i nie cierpieć, a może w tym czasie poznasz kogos wartościowego

Gość gość
Dziewczyno, więcej szacunku do siebie. Już ja bym się mu postarała... Tylko debil może takie teksty sypać, i to skończony

Gość gość
Czyli chce się jedynie jeszcze mną pobawić, byłam z nim 4 lata, właściwe to ja nie wiem z kim byłam...