Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mamy jak uprawiac seksu

Polecane posty

Gość gość

dzieci z nami w pokoju i rodzice za sciana,kto ma podobna sytuacje,jak sobie radzicie? bez zlosliwych uwag

Gość gość
jak to jak? normalnie. Zasłonka i jazda :D:O

Gość gość
Po cichu jak dzieci spia. O seksie na ostro mozesz zapomnieć

Gość gość
my wychodzimy na dach i tam się grzmocimy a w zimie w piwnicy albo w aucie

Gość gość
gdzie mam tą zasłone niby powiesić?! na dach no ciekawe w bloku? a piwnica sory ale nie jestem szczurem...

Gość gość
na stole w kuchni :P

Gość gość
Pod prysznicem? W aucie, hotel czasem. A najlepiej większe mieszkanie załatwić

Gość gość
No to juz nie nasza wina, ze narobilas sobie bachorow nie mając warunków mieszkaniowych. Nie miej do nas pretensji, ze nie masz teraz gdzie uprawiać seks ze swoim facetem.

Gość gość
to w sumie dobrze, że nie masz jak uprawiać seksu - bo kolejne dziecko przy tak kiepskich warunkach mieszkaniowych to by było kiepskie rozwiązanie...

Gość gość
KOLEZANECZKO bachorem ty jestes bo rozumiem tak matka woła do ciebie,w aucie od czasu do czasu ale prysznic odpada tymbardziej ze sa moi rodzice

Gość gość
pod kołdrą i jak dzieci spia,od tyłu delikatnie bez jeków to dzieci sie nie obudzą

Gość gość
Hahah To mi przypomniało pewną historię. Otóż pewne młode małżeństwo mieszkało z teściami za ścianą. Żeby nie zostać usłyszanymi w czasie seksu musieli się troszke naprodukować. Ten stan rzeczy trwał kilka lat. Kiedy nadeszło wielce oczekiwane wydarzenie przeprowadzki do własnego mieszkania to po czasie przyszło jednak rozczarowanie. Okazało się że seks nie jest już tak podniecający jak wcześniej. Przyzwyczaili się do tamtej adrenaliny że ktoś może ich usłyszeć w czasie seksu

Gość gość
Hmm.. no to powiem że nie fajnie :/ ja ze swoim chłopakiem na szczęście mamy taki rarytas że w tygodniu mamy wolny dom jego siostry, bo wyjeżdza do pracy i wraca na weekendy. Natomiast w weekendy uprawiamy seks jak juz cos to u niego bo u mnie też sie nie da o co chwila ktoś chodzi i zawsze ryzyko ze rodzice wejdą. A u niego jak uprawiamy seks to staram się cichutko pojękiwać tak żeby jego rodzice nie słyszeli. Ale jak coś to mozecie spróbować w aucie, a jak nie to odkładać pieniądze na nowe mieszkanie i zamieszkac na swoim :)

Gość gość
skoro wy ciągle po ciuchu to teście zaczną się martwić że wam się nie układa :-)

Gość gość
Cicho, jak cicho :P tzn staram sie cicho pojękiwać, ale nie zawsze to wychodzi przecież :P ale jak jestesmy sami to można robić co sie chce i jak sie chce :D i to jest plusem :P więc ja nie jestem przyzwyczajona do tej adrenaliny ze ktos moze usłyszec

Gość gość
oj chyba bedziemy odkładać,a ta hostoria dobra i zyciowa,mój to wogóle jurny by codziennie fiku miku

Gość gość
A jak to robiliście do tej pory ? Dzieci świadczą o tym że potraficie sobie z tym "radzić"

Gość gość
Przypomniało mi się jak kiedyś jeszcze zanim ja i mój brat wyprowadziliśmy sie z domu to przyszła do niego jego dziewczyna. Dom był spory, miał dwa piętra, każdy miał swój pokój. Rodziców akurat nie było. No i postanowili oni najwyraźniej uprawiać seks gdyż dziewczyna jęczała tak głośno że aż było słychać dosłownie na cały dom. Dziwna sprawa bo myśmy sie chyba nawet widzieli kiedy ona raczyła przyjść. Poczułam się zlekceważona jako domownik :O Nie wiem do dzisiaj co oni sobie myśleli. Może że ja wyszłam z domu bo żeby aż tak być bezobciachowym to ja myślałam że to tylko patologia tak robi. Ale buractwo tej dziewczyny dziś już mojej bratowej to w sumie to do dzisiaj poraża. Braciszek niewiele lepszy. Nie jesteśmy w dobrej komitywie

Gość gość
ty wyzej mogłas pomóc bratu i strzelic jej patelache to by ci chałupe wysadziło tak by sie darła :D