Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Werka1000

chce dluzszego seksu!

Polecane posty

Gość Werka1000

sluchajcie czy sa jeszcze tacy faceci co koncza jeszce przed rozpoczeciem? :( ja takiego mam seks kiedys byl dla mnie frajda dzisiaj po prostu nie mam na niego ochoty bo zapomnialam co to znaczy..

Gość gość
To wymień się, mój potrafi godzinę i mnie juz pochwa boli, a on "dawaj dawaj, fajnie jest"...

Gość gość
Zesralam się w spodnie damskie

Gość gość
Ja też ale ja mojego meża nie interesuje :(

Gość gość
Zesralam się w spodnie damskie teraz goooownem smaruje chleb

Gość gość
Mój były też kończył zanim wszedł porażka, a gdy udało mu się wytrzymać minute w mojej pochwie był z siebie mega dumny...

Gość gość
gość dziś ja też tak miałam ... jak wlazłam na faceta to całą nocgo mogłam ujezdzać ... już miał dosyć i aż bolało go przy wzwodzie a ja "jeszcze jeszcze" .... obojęty mi był i jego potrzeby ... jestem egoistką i liczy się dla mnie tylko zaspokojenie siebie

Gość gość
Proste nie kończył boś locha i go nie krecilas hahaha

Gość gość
ja moją byłą tak podniecałem że wystarczyło że w nią wszedłem a już miała orgazm ... z jednej stronyfajniec ale z drugie słyszałem "ze już nie,ona musi teraz odpocząć" i talkietam ... i zamiast cipki wydajnej, sprawnej łdnej ...widziałem jakąś sfaczałą rozepchaną melepetę

Gość gość
odechciało się mi z nią seksu ... wole te "długo dystansowe"

Gość OlgaGa
sluchaj kochana ten problem ma juz co druga z nas ze nie czerpie satysfakcji z seksu swiat oszalal! wszedzie pelno uzywek itd dopingujacych seks dlatego kazda z nas chce tego co slyszy sie w kolo seksu po pol godziny jestem juz z drugim facetem ktory probowal climax control na przedluzenie stosunku i na obydwu dzialalo tak samo zwiekszyl sie przede wszystkim czas stosunku i jakosc bo jak dla mnie i penis lepszy jakosciowo byl :) polecam ten suplement- http://climax-suplement.pl/ pozdrawiam