Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Będziecie głosować na PiS

Polecane posty

Gość gość
będę ponieważ na listach Kukiza jest połowa lewaków

Gość gość
Tak będziemy głosować na PiS, ponieważ Kukiz i Korwin to agenci systemu III RP. Ich prawdziwym celem nie jest zwycięstwo ale odbieranie głosów prawicy, a w przypadku dostania się do sejmu będą odgrywać taką rolę ja kiedyś LPR Romana Giertycha. Kim naprawdę jest Roman Giertych teraz każdy widzi. Kukiz jest moim zdaniem agentem nieświadomym, chce dobrze ale jest tylko narzędziem w rękach kilki rządzącej. Wystarczy spojrzeć jacy ludzie dostali się na jego listy..

nie ma bardziej przejrzystej partii niż Prawo i Sprawiedliwość, która jest na wszystkie strony sprawdzana przez wrogie ugrupowania i ośmieszana w medialnej propagandzie ponad Prawo i Sprawiedliwość nie walczą z narodem ani z naszą tradycją a tego nam w PL brakuje dlatego wybieram PiS

Gość gość
Dla mnie najlepszą wskazówką na kogo warto głosować to stosunek głównych mediów do danej partii/kandydata. Jeżeli kogoś zwalczają i ośmieszają możemy być niemal pewni że to porządni kandydaci mający na sercu dobro Polaków, a nie sitwy przy korycie. Natomiast jeżeli media kogoś uporczywie promują jak niegdyś SLD, Unię Wolności czy Palikota, a obecnie PO i Nowoczesną znaczy to że trzeba takich ludzi unikać jak ognia. Proste i zawsze się sprawdza. :)

Gość gość
gość dziś dlaczego minister pisu podpisał umowę z ruskimi na bardzo drogi gaz? dlaczego pis dopuścił, żeby taka figura jak Filipek, dozorca z bloku, został ministrem w rządzie? a kreatura Lepper został wicepremierem i ministrem?

Gość gość
Widziałam jak Kurski rozmawiał z Piterą zachowywał sie okropnie bez szacunku dla kobiety i to sporo starszej od niego, nigdy na PiS

Gość gość
Ciesze się że są tu ludzie myślacy jak ja Obecnej władzy nie wierzę wiec zostaje PiS albo Kukiz. ale raczej PiS choć nie we wszystkim mi odpowiadają np. w sprawach kościola ale podoba mi sie pan prezydent Andrzej Duda i dzięki niemu dam szanse PiSowi.

Gość gość
tylko Prawo i Sprawiedliwość

Gość gość
Za to, że PiS nazywa się partią prawicową, a głosi program bardziej socjalny niż SLD. Będę walczył, by p i(s)nie zdołało przejąć w Polsce rządów

Gość gość
Do 16:34 tak samo uważam.

Gość gość
tylko prawo i sprawiedliwość ma szanse odsunąć platformę od rządów, głos na inne partie to głos stracony