Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po czym poznac ze on kocha byla?

Polecane posty

Gość gość

Ze nie jest sie ta jedyna i wymarzona tylko kims w rodzaju zastepstwa. Ostatnio coraz czesciej mysle ze kims takim jestem. W dodatku kiedy spytalam faceta czy kochal ja bardziej niz mnie to odpowiedzial po chwili ciszy " inaczej. Ciebie kocham dojrzale i swiadomie" poczulam sie jakby ze mna to byl z rozsadku. Nigdy nie czulam zeby dla mnie stracil glowe,zeby mnie kochal szalenie. Niby mowil ze kocha ale to nie bylo takie kocham jakie chcialabym uslyszec. Mamy miec razem dziecko a ja z dnia na dzien mam coraz wieksze poczucie ze zwiazalam zycie z kims kto jest ze mna ale gdyby byla sie napotoczyla to by do niej wrocil. Mam zamiar cala milosc przelac na to dziecko a jego traktowac tylko jaki ojca dziecka. Nikogo mi bliskiego.

Gość gość
no chyba po niczym konkretnym, to się po prostu czuje... ty to czujesz autorko i ja tak kiedyś czułam - już nie jesteśmy razem, mam kogoś innego i dopiero teraz wiem, co to kochać i być kochaną

Gość gość
Trzeba bylo nie pytac :) chyba Ci hormony uderzyly do glowy. Zreszta i tak juz sama przekreslilas szanse na szczesliwy zwiazek piszac, ze milosc przelejesz tylko na dziecko itd.....

Gość gość
O samego poczatku,jak jeszcze niebylam w ciazy tak czulam. Porownywal mnie do niej na poczatku. Potrafil wprost powiedziec ze przez nia dlugo nie uslysze od niego kocham Cie.