Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowoczesna Petru to odłam PO

Polecane posty

Gość gość

uważajcie kogo wybieracie w głosowaniu.

Gość gość
To jest prawda. Poczytajcie dobie szczegóły. To nie jest żadna różnica. Na pewno nie na lepsze.

Gość gość
Nigdy nie należał do PO.

Gość gość
Popierał Komorowskiego, dlatego nie rozważam jego partii w głosowaniu.

Gość gość
Właśnie czytałem Petru nie należał do PO

Gość gość
Wyciekła korespondencja mailowa Nowoczesnej. Oni traktują nas Polaków jak krowę dojną. :O http://cut.by/IIUpV x "na zmianach podatkowych istotnie tracą 3 pierwsze decyle (najbiedniejsi), kolejne 3 wychodzą na zero, a 4 najbogatsze zyskują." "tak jak WIEDZIELIŚMY na naszych propozycjach podatkowych tracą głównie rodziny z dziećmi i samotni rodzice"

Gość gość
To też dobre. Nowoczesna organizuje strajk pod pałacem prezydenta Prezydenta. Andrzej Duda winny biedzie w Polsce. :D http://cut.by/awD2k

Gość gość
"Właśnie czytałem Petru nie należał do PO " Do PO może formalnie nie należał, ale bardzo pragnął być ministrem w rządzie PO... http://cut.by/XY1Et

Gość gość
"I co z tego? " No nic kompletnie nic. Wszystko gra.. Jakby w tych e-mailach napisali, że będą Polaków wywłaszczać na rzecz banków to też nic by nie było. Elektorat lemingowy jest jednak niereformowalny. Owieczki same proszą wilka by je połknął..

Gość gość
Co ty pleciesz wywlaszczać na rzecz banków bzdura. Czytałem program Petru w 100% zgadzm się z nim.

Gość gość
Nowoczeesnaa podniesie podatek na mięso.

Gość gość
Do16:49 zabiorą mi cały mój majątek na rzecz banków ty chyba jesteś chory.

Gość gość
a co się stało ze na PO już nie głosujesz? Zawiodłeś się biedaku? Teraz Petru zrobi nam dobrze? :D

Gość gość
W tym kraju nigdy nie będzie dobrze jeśli ciemnota będzie dawała się nabierać na sztuczki byłych UBeków i komuchów w postaci Nowoczesnej - Balcerowicz 2.0 VAT zrównany do 16% żywność droższa jachty tańsze o to chodzi tym banksterom i innym bogaczom

Gość gość
"Do16:49 zabiorą mi cały mój majątek na rzecz banków ty chyba jesteś chory. " To był tylko przykład przygłupy. Nauczcie się czytać. :)

Gość gość
Petru nie jest ani komuchem ani ubekiem a Balcerowicz był jego wykładowcą na SGH .

Gość gość
To kretynie podawaj rzeczywiste przykłady żeby wiedziec co autor miał na myśli.

Gość gość
Ja na PiS zagłosuję, a wy?

Gość gość
on nie jest ale zobacz sobie kto za nim stoi, głosujesz frajerze a nawet nie wiesz na kogo, przejrzyj sobie na stronie PKW 'jedynki' tej partii z wszystkich okręgów to sie zdziwisz frajerze

Gość gość
tylko prawo i sprawiedliwość ma szanse odsunąć platformę od rządów, głos na inne partie to głos stracony

Gość gość
tak jest, a jak u Korwina było na wiecu w Krakowie 14tys ludzi to w TVNie powiedzieli że góra 2 tysiące... :D

Gość gość
LUDZIE OTWÓRZCIE OCZY Cała prawda o NowoczesnejPO i Kukizie Kukiz wyciął całe KNP, wyciął i rozjebał cały ruch narodowy, Korwinowi powiedział "albo sie mnie słuchaj albo spadaj" typowy dyktator. Do tego wszystkiego wciąga na listy POwców i komuchów z SLD!!!!!!!!! (i on jest kurwa antysytemowcem?!!!) a program gospodarczy leży.... tylko JOWy JOWy i JOWy ten debil był przez prawie 10lat związany ze środowiskiem PO teraz h'u'je widzą ze już sie kończą to wykreowali Pawełka tak samo jak NowoczesnąPO gdzie Petru 8lat temu układał program dla Platformy i dziś w 99% ma taki sam, dodatkowo przez cały okres 8 lat był związany z platformą, doradca w ministerstwach finansów itp a także lizod'u'p Bronka Komorowskiego który to zresztą poparł NowoczesnąPO Dlaczego taki kukiz z dupy wzięty miał nagle tyle procen albo Nowoczesna ledwo co wystartowała nikt o tej formacji nie słyszał a reżimowe media podawały że ona ma już 12% jak nikt nawet o nim nie słyszał smiech.gif no i spójrzcie sobie na zestawienia kogo najbardziej promują i pokazują w Telewizji, Korwin ma aż 7 sekund :D widać kogo sie boją s'k'u'r'w's'y'n'y' podczas gdy Petru miał najwięcej czasu, tak samo jak Pawełek przy prezeydenckich i teraz zresztą też. Kukiz był wykreowany po to aby odbierać elektorat pisowcom i korwinowcom bo tego sie boi PO

Gość gość
h'u'j'e sie naszczęscie przeliczyli i zamist odbierać elektorat Dudzie to sami se strzelili w kolano i na kukiza głosował elektorat PO Nadal nie wiecie po co ten petru i kukiz jest kreowany? nadal nie wiecie po co po stworzyło 700tys urzędników? 650tys ludzi zatrudnionych w oświacie, 100tys policjantów i 150tys żołnierzy? Ci ludzie głosują na PO żeby też zachować swoje stołki i tym o to sposobem dodając jeszcze żelazny elektorat PO + tych którzy głosują na PO bo sie boją Pisu (jak widać propagando POwska działa, oni ciągle straszą pisem, to ich jedyny argument) i dzięki temu PO zawsze będzie miało te 20-25% do tego nadmuchają kukiza i petru jako wielkich antysytemowców i nawet jeśli wygra PiS to i tak nie będzie rządzić bo nie będa mieli z kim (chyba ze wygrają większościowo ale na to bym nie liczył) i będzie tak PO 20-25% Kukiza nadmuchają w sodnażach do 15% (i też tępy motłoch patrząc na sondaże tak zagłosuje) Petru nadmuchają do 8-10% więc ile mają razem? i dalej będą siedzieli przy korycie...

Gość gość
już dawno mówiłem że Kukiz jest wykreowany przez służby i platformersów, wiele środowisk jak Ruch Narodowy, KNP czy KORWiN juz sie o tym przekonało na własnej skórze jak Pawełek chciał ich wyciąć. Kukiz ma za zadanie zniczyć prawdziwe partie antysytemowe by nie zagroziły świniom przy korycie

Gość gość
Każdego można oczernić a w oczernianiu najlepszy jest PiS.

Gość gość
Mądrzy o tym wiedzą, głupim nie wytłumaczysz. Trafnie opisana sytuacja, zwłaszcza co do rezimowych mediów i "niezależnych" sondaży. Pamiętam jak z dwa tygodnie przed pierwszą runda wyborów prezydenckich tvn pokazało sondaż z poparciem Komorowskiego 72%