Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 18 lat i nigdy sie nie całowałem

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mam 18 lat i odrazu napisze co i jak. -Nigdy nie mialem dziewczyny -Nigdy sie nie calowalem -Nigdy sie nie przytulalem -Rozmowy z dziewczyna na zywo moge policzyc na palcach jednej reki Zero zainteresowania moja osoba. Watpie zeby chodzilo o wyglad. Nie jestem super przystojny, ale nie jestem tez szkaradny. W towarzystwie dziewczyny siedze jakby na szpilkach. Czerwony, nie wiem co odpowiedziec, itd. Jestem mily, sympatyczny, nie wale bajera jak kazdy koles, skromny Powoli zaczynam sie godzic z mysla ze bede sam do konca zycia. Bo to nie jest normalne ze do tego czasu nie bylo nic na rzeczy. Nie zanosi sie na zmiany... :(

Gość gość
poczwicz na lalce gumowej :-P

Gość gość
pffff. Ja 24 lata i też nic z tych rzeczy. Na rance chociaż byłem.

Gość Kotek19letni
Nie smutaj. Podrywaj.

Gość gość
Chyba jednak cos nie tak. Skoro mam 18 lat, a nigdy zadna dziewczyna sie mna nie zainteresowala. Probowalem, chyba przynajmniej pisałem z 10, jedna chciala cos wiecej. Ale zachowywała sie jak 5-latka. Czasem sie zastanawiam ze to mogla byc jedyna okazja zeby miec dziewczyne. Z drugiej strony bardziej bym ja skrzywdzil gdybym sie z nia zwiazal mimo ze nic do niej nie czułem.

Ja pamiętam że jak miałem 19 lat, czyli w 2011 roku to też się obawiałem że nie znajdę nigdy dziewczyny a wszyscy na kafe i w domu mówili ''nie, nie jesteś młody'', ''na pewno znajdziesz'', ''masz czas''. No i teraz mam 23 lata i nic od tego czasu się nie posunęło do przodu w tej kwestii. Może dlatego że nie studiuje, ale nie uważam tego za kluczowy czynnik bo przecież nie tylko na studiach się znajduje kogoś.

Gość gość
Zostały mi fantazje i marzenia o kobiecie. I wcale nie chodzi mi o seks, tylko o miłość.

Gość gość
no to ja was przebije ;-) jestem kobieta i pierwszy raz calowalam sie w wieku 27 lat wczesniej oczywiscie jacys faceci sie mna interesowali ale bylam patologicznie niesmiala

Gość gość
Odpisze Ci za 10 lat, że mam 28 lat i nigdy nie miałem dziewczyny.

Gość Maciekjvuv
Ja mam 29 i też nie.