Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia2541

Czy moge byc w ciazy?

Polecane posty

Gość Kasia2541

Czesc ;) mam problem... 22 sierpnia bylam pod wplywem alkoholu, moglo dojsc do stosunku ( w co watpie ale schizuje) od tego czasu dostalam miesiaczke na poczatku wrzesnia dosc skapa, nastepnie w pazdzierniku dosc obfit . I od tego czasu zrobilam chyba z 10 testiw ciazowych, bo ciagle czytam posty, fora i dopatruje sie u siebie objawow ciazowych.strasznie sie boje dzis zrobilam kolejny test po poludniu, po 8 tyg od domniemanego stosunku i byl negatywny ale po jakis 2h zaczal sie przebarwiac a ja zaczelam schizowac patrzec dopatrywac sie cieni kresek az w koncu go wywalilam bo za bardzo mnie to stresuj . Czy po 8 tyg nawet test ok 14 ppwinien od razu pokazac gruba druga kreske? Prosze pomozcie, bo juz naprawde nie wiem czy to chore urojenie czy co..

Gość gość
Ja p*****le... I ty seks uprawiasz?

Gość Ana2504
Nie jesteś w ciąży test ważny jest przez 5 minut góra 10 a poza tym jeśli przy któreś z tych dwóch miesiaczek wystąpiły takie Ala skrzepy to znaczy że nie możesz być w ciąży w żadnym wypadku o druga kreskę wcale nie tak łatwo ją robiłam 11 na których była delikatna słaba druga a dziś jest na pewno mocna bo to 18 tydzień :-) najlepiej zrób test z krwi beta hcg

Gość Ana2504
Druga wyraźna byłaby widoczna już 3 tygodnie po ! W minutę nie wolno patrzeć na test po godzinie i więcej

Gość Kasia2541
Dzieki dziewczyny;) wiem ze to co tu napisalam moze wydawac sie nienormalne i dziecinne:) ale jak juz zaczelam czytac w necie o objawach ciazy to zaczelam wszystkie czuc, a kazdy bol itd podejrzewam jako objaw, tak samo jak rpzeczytalam o miesiaczkach (krwawieniach)mozliwych w ciazy.. Masakra taka schiza ze od 2 mscy dzien w dzien o tym mysle..

Gość gość
Ana, a chodzi o 11 tydzien czy 11 dzien po stosubku??

Gość Ana2504
Zrobiłam 11 testów ciazowych :-) ciąża jest już mam połowę ale na początku nie była wyraźna ta kreska tylko taka bladziutka

Gość gość
I ta kreska pojawiala Ci sie od razu a nie po np 30 min czy dluzej?:)

Gość gość
Aaa i czy jak jest juz to 8tyg po to test moze byc popoludniowy i tez powinno pokazac czy koniecznie ten z rannego moczu?

Gość Ana2504
Pojawiała się druga bladziutka po 3 minutach i zostawala taka już a miesiąc wcześniej bo się starałam robiłam test i po godzinie wyszła kreska ale tak jak mówiłam nie powinno się na test patrzeć po 10 minutach bo jak się okazało ciąży nie było wtedy a jeśli chodzi o tygodnie to ok tydzień lub dwa od spodziewanej miesiączki można spokojnie robić z każdego moczu najlepiej najbardziej żółtego

Gość gość
Dziekuje Ci bardzo, troche mnie uspokoilas!:)