Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smutno mi

Polecane posty

Gość gość

Smutno mi.. Widze jak ludzie sie ciesza i komentuja swoje posty na Fb bo komus dziecko sie urodzilo. Uznalam, ze tez sie chce podzielic z nimi ta wiadomoscia ze urodzilam synka tydzien temu... i nic. 4 osoby polubily post, nikt nie pogratulowal oprocz siostry.. Reszta to po prostu olala, nawet osoby ktorym kilka dni wczesniej gratulowalam ze im dzieci sie urodzily.. Mam 26 lat to moje 1 dziecko. Chcialam sie wygadac tylko i tak postaram sie to "olac"...

Gość gość
A może po prostu ci zazdroszczą? Powiem ci, ze ja staram się dlugo o dziecko i nie moge sobie poradzić z zazdrością i jak widzę, że komuś sie urodzilo dziecko to nie gratuluje.... Może u ciebie tak jest. Ale nie przejmuj się tym, ciesz sie z tego co masz a co cie obchodzi opinia innych? Ja jakbym miała dzidzie to miałabym gdzies wszystko inne! Ja ci gratuluje:)

Gość gość
Dziękuje :) Po prostu chcialam sie wygadac. Jutro i tak nie bede juz o tym rozmyslac, poniewaz Mlody wstanie i bedzie zajęcie.

Gość gość
No tak FB najważniejszy. Ja pie*dole.

Gość gość
Ja nie jestem na fb i jestem mega szczęśliwa

Gość gość
A na cholere ci ten fejs? gratulacje z okazji dzidziusia:)

Gość gość
Może masz za ładne dziecko albo sama jesteś obiektem zazdrości? Zauważyłam, że im brzydszy człowiek tym więcej pochlebnych komentarzy:-) Taka magia fb....

Gość gość
To prawda, niektórzy specjalnie nie lajkują, jak coś jest "zbyt fajne". Sama tak mam, że jak mnie aż zatka, bo ktoś np. wyjechał w jakieś wymarzone miejsce, to nie lajkuję. Zwłaszcza, jak to jakiś dalszy znajomy.

Gość gość
Świat się wali... rozumiem że mama nie zainteresowała się w ogóle wnukiem? Że siostra nie przyjechała, a przyjaciółka w ogóle nie zareagowała na wiadomość, ba, nawet nie spodziewała się że w takim czasie możesz urodzić? Mąż który w tym czasie popijał piwko ze znajomymi, powiedział że ma dziecko, postawił kumplom kolejkę i koniec tematu? Masz jakieś normalne- czytaj, PRAWDZIWE życie oprócz tego co się dzieje na fejsbuku? Czy z tymi znajomymi regularnie się widujesz? Masz z nimi kontakt, piszecie do siebie, dzwonicie, wiesz co się dzieje w ich życiu jeśli nie piszą o tym na fb?