Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WITAMINKA E

foteczka do oceny...

Polecane posty

Gość gość
Już się sama nie wołaj debilko dzieciom obiad gotuj! zdzira...

Gość gość
A mi sie podoba ten staniczek i to co pod nim. Nie kazdy musi lubic gigantyczne piersi. Witaminko jak masz ochote pogadac to napisz kafe@t.pl

Gość gość
A mi sie podoba staniczek jak i to co podnim. Nie kazdy musi lubic gigantyczne piersi. Witaminka jak chcesz pogadac to pisz kafe@t.pl

Gość białoruskie bydle
To ty chyba dobrej doopy w życiu nie widziałes x To jaka jest Twoja definicja dobrej d‪upy? Są jakieś ustalone kanony? Ja akurat mam dwie kategorie urody kobiet: 1) róóchałbym :classic_cool: 2) nie róóchałbym 😠 i uwierz 90% facetów tak ma, bo gowno nas obchodzą jakieś boczki, masywne uda, czy zbyt spory tyłek, ważne aby ogólnie była fajna... w pozostałych 10%-ach większość panów woli parzyć się między sobą:P no i jest też odsetek prawiczej gó‪wnażerii, co właśnie czepiają się detali, ale to promil. i jak dla mnie, czysto z urody HIM jest w tej pierwszej kategorii. Tylko jak pisałem wcześniej, dla mnie ona jest niesamowicie tępą, bezmyślną dzidą, o mentalności typowej wiejskiej dyskotekowej dziuni w białych kozaczkach, że po pierwszym werbalnym kontakcie panna spada do kategorii numer dwa:P

Gość gość
odpieprzcie się od ewci praviki j****e😠

Gość gość
gość dziś man on the moon, powiem krótko: wypier‪dalaj 😠🖐️

Gość gość
Nic nie ma. A staniczek ok tylko mogl by byc troszke przeswitujacy:-)

Gość gość
Male tez jest piekne a sutki fajnie wygladaja wtedy:-) Ja poprostu takie lubie. Fajnie wygladasz w czerni:-)

Gość gość
Mi poprostu takie staniczki sie podobaja. A male dlugo pozostanie jedre i sterczace . Duze szybko obwisa.

Gość gość
Ja zazdroszcze temu co je moze ogladac:-)

Gość gość
I nic him, ja jednak wolę wyrzeźbione ciało, i nie rozjechane wiadro po dwóch porodach. Bydle ją brać do łóżka, to kondom na głowę założy, bo się pomyli. Lepiej manekina wziać, bo jak him otworzy gębę to porażka.

Gość gość
Skąd ta fotka? Z muzeum??