Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
PoMoCy1233

Nawracajace problemy z cewka moczowa od 2.5 lat... Przyczyna nie znana

Polecane posty

Witam, Mam 19 lat i mam problem z cewka moczowa juz od ponad 2.5 lat. Chodze do urologa ale niestety dalej nikt nic nie wie co mi jest. Moj mocz byl badany mnostwo razy (juz nawet nie pamietam liczby ale z 50 razy przynajniej), I zawsze wyniki wracaja spoko. Probowalam rozne antybiotyki ktore lekarz mi przekazal (n.p. nitrofurantoin, trimethoprim, cefalexin itd.), ale niestety bez skutkow. W poczatkach bol mialam przy sikaniu, ale od pol roku juz tak nie jest. Teraz moj bol nie jest gdy sie zalatwiam, ale sie zaczyna z 2-3 minuty po sikaniu I trwa az napelnie swoja cewke (przynajmniej tak mi sie wydaje). Probowalam urosept (bez skutku), I furaginum (pomaga ale na krotki okres czasu). Moje bole wracaja co okolo 2 tygodnie, I trwaja od paru godzin do paru dni. Zazwyczaj bola mnie tez plecy po lewej I prawej strone kregloslupa tuz na biodrami. Gdy mam te bole to ciezko mi sie jest wyprostowac I mam brak apetytu a takze czuje sie slaba. Rok temu mialam robiona cystoskopie pecherza mochowego (wyszlo ze jest ok ale w miejscach byl zaczerwieniony), ultrasonograficzne badanie (przed I od razu po oddaniu moczu, wyszlo super), a takze sprawdzanie mozliwosc kamieni nerkowych (wyniki byly normalne).4 miesiace temu tez mialam 5 tygodniowa terapie ‘hyacyst’ na cewce, ale niestety to nie pomoglo. Niestety ja juz jestem w takich bolach ze boje sie zalatwiac. Wiem, ze musze duzo pic napoi (I tak robie), ale niestety to nie pomaga. Jadlam takze zurawine I pilam sok zurawinowy, ale bez popraw. Czasem zeby bol nie byl tak silny pomaga mi termofor, ale ostatnio juz tez przestaje dzialac. Higene mam superancka. Prosze was o pomoc I jakies pomysly co robic dalej, bo mi juz naprawde rece odapadaja I brak mi sil. -Myslicie ze to moze byc cos z nerkami? -Problem z moczem? -Cos z cewka? Dziekuj***ardzo!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować