Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy sprawdzily sie Wam nianie elektroniczne z monitorem

Polecane posty

Gość gość

J.w. Bo mam dylemat czy kupic lepsza Philipsa za 300zl czy jedna z tańszych z monitorem za 350zl.

Gość gość
Podpowiedzcie proszę bo za tydzień rodze i dzis lub jutro chciałabym podjąć decyzję

Gość gość
Video niania to super sprawa!!!! Mąż mnie namówił.. w zasadzie siedział w necie i "polował" na dobrą okazję niani używanej... w końcu udało mu się wylicytować za 200 ileś tam, videonianię aventa wartą wtedy (początek 2013) 600zl Używam jej cały czas !!! Teraz mam drugie, 5 miesięczne dziecko.. ale jak był tylo starszy, to niania caly czas w użyciu! Mam TYLKO 2 pokoje, obok siebie.. ale dzięki niani gdy dziecko np. drzemało, a gdy było starsze spało (bo przenieśliśmy się do drugiego pokoju i dziecko po roku spało samo w pokoju, a młodszy śpi z nim odkąd miał 2 czy 3 tygodnie) to wiedziałam czy mam wchodzić, czy nie trzeba... czy dziecko się przebudziło, ale zasypia, czy wypadnie zaraz smoczek i się rozbudzi, albo czy się np. odkryło.. gdy starszego w wieku 2 lat przeniosłam do łóżka, to wcześniej widziałam, że np. wstaje i chce wyjść... więc mogłam szybciej reagować.. nie pozwolić mu wyjść z pokoju, żeby się bardziej nie rozbudzał itp.. w nocy jak dziecko coś "marudziło", to patrzyłąm na nianię czy się obudziło, czy coś mu się śni i mówi przez sen (a często tak robi). Nie musiałam niepotrzebnie wstawać z łóżka.. to jest na prawdę świetna sprawa i ja szczerze polecam! moja akurat ma tylko dźwięk w jedną stronę, czyli, że słyszę dziecko... jeśli masz zamiar kupić, to polecam jakąś video nianię, która ma opcję, że dziecko też może Cię usłyszeć.. Powiem tak... ta video niania to na prawdę jeden z lepszych zakupów, jaki został dokonany jeśli chodzi o różne akcesoria związane z wyprawką.

Gość gość
Ja mam Motoroli video nianie. Super ale moja była droga ok 500zl. Używaliśmy non stop, wszędzie wozilismy ze sobą np do rodziców, usypialam dziecko na łóżku i szliśmy do drugiego pokoju a podgląd na dziecko mieliśmy. Albo jak byliśmy w pensjonacie na urlopie to np dziecko spało a my na dół do restauracji na kolacje ( ma zasięg do 150m). Teraz jak się bawi w pokoju a ja robie w kuchni to tez dzieciaczki obserwuje przez kamerkę czyli niania dalej w użytku od 3 lat ;) polecam

Gość gość
A z monitorem oddechu?

Gość gość
Ja mam z monitorem, angel care. Dzieki niemu spie spokojnie, super sprawa

Gość gość
uzywam caly czas, mam duzy Dom, z kuchni nie uslyszalabym placzacego w pokoju dziecka, polecam,

Gość gość
No to chyba mocno rozważam z video. Tylko poszukam czegos w rozsądnej cenie. Ktos tu napisal, ze firma motorola jest ok?

Gość gość
Mialam Motoroli super była tylko droga. Działała bez zarzutu.