Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks układ... czy on sie zaangażował?

Polecane posty

Gość gość

tam Jestem od 3 miesiecy w relacji która pierwotnie miała być oparta tylko na seksie. Oboje byliśmy po nieudanych długoletnich związkach, nie chcieliśmy sie wiazac... Oboje też wielokrotnie przekraczalismy granice I tak na dzień dzisiejszy... 1.Zostaje u mnie na noc ,gdy przychodzi rano wychodzi dopiero po 6 godzinach 2. Podczas seksu jest czuły, po seksie mnie przyciaga do siebie, przytula, głaszcze, robi masaż całuje po włosach chwyta za dłoń. 3. Gdy sie nie widzimy pisze "chciałbym teraz polezec koło Ciebie" "mam Ciebie niedosyt", "mam ochote Cie Przytulić" , "nie moge zasnąć" 4. W trakcie rozmowy o nas, pyta czy mogłabym sie zaangazować... gdy mu odpowiadam, że gdybym była pewna ze za poł roku zostanie ( jest sportowcem za 6 miesiecy konczy mu sie kontrakt, moze go kupić inny klub) to moze i bym chciała spróbować... wtedy pyta czy to jedyny powod na nie? 5.troszczy sie o mnie... gdy jest mi zimno sciaga swoja kurtke i mnie nia otula. 6. Pyta czy chciałabym miec juz dzieci i założyc rodzine 7.pyta czy jest mi obojętny 8. Mowi ze po meczu ma ochote mnie pocalowac przy wszystkich, a przede wszystkim przy koledze ktory zawsze siedzi obok mnie i ktoremu sie bardzo podobam... jest zazdrosny. Co o tymsadzicie? Nie chce go ranic, nie jest mi tez obojetny... ale...

Gość gość
Co to ma być? Jak można tak żyć? Przecież zachowujesz się jak /K/U/R/W/I/S/K/O ..... jedyna różnica to że nie bierzesz za to kasy.

Gość gość
Mam podobnie. Mam "znajomą" , z którą miała być dobra znajomość. A jest zupełnie inaczej. Jej bliskość powoduje, że wiem, że żyję, przy niej świat wygląda inaczej. Niestety nie jest nam pisane być razem. Serce nie sługa. Nie masz na to wpływu i jeśli nie chcesz się wiązać, powiedz mu to. Inaczej niepotrzebnie będzie się angażował.

Gość gość
Czy to objawy że mu zaczyna zależeć?

Gość gość
do gość dziś jesteś pospolite chamisko

Gość gość
... Jak po tylu sygnałach, co podałaś, jeszcze musisz pytać, czy się zaangażował, to ja już nie wiem xD

Gość gość
e, ile macie lat? 16? :O