Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ta bluza jest ok? Dop facetów

Polecane posty

Gość gość

Kupiłam synowi bluzę online. Niestety myślałam że te napisy to farba :(. A okazuje się, że te kropki u góry to dżety a napis jest pozłacany. w sklepie była w męskich i do głowy mi nie przyszło że to takie coś będzie. On ma 16 lat i jestem załamana. Zapłaciłam spora kwotę za tą bluzę :(. Czy wy byście to założyli?? http://www.tinypic.pl/d6no7bpdvhwa

Gość gość
Nie, nie założyłbym. A nie możesz po prostu zwrócić?

Gość gość
ja bym nie zalozyl, wyrosłem z bluz a poza tym te złote napisy to troche zalatują bazarem i dyskoteką

Gość gość
Nie jest jakaś najgorsza.

Gość gość
Wieś tańczy i śpiewa. Ty nie konsultujesz z 16-latkiem zakupów? Ja z pięciolatką wybieram ciuchy, takie jak jej się podobają. Ba, zazwyczaj sama wybiera.

Gość gość
A mi wygląda na taką...babską :(. Syn jej jeszcze nie widział, zastanawiam się czy jej po prostu nie odesłać od razu.... Gdyby to takie błyszczące nie było :(. Materiał świetny ale co z tego? Na mnie jest za duża zdecydowanie bo on ma 180cm wzrostu :(. Napisałam email do sklepu z info, że chcę ją oddać...

Gość gość
skoro kupiłaś online to możesz zwrócić bez podania przyczyn. Byle się zmieścić w terminie zwrotu.

Gość gość
Do 11,28 Konsultuję. Zazwyczaj jedziemy do sklepu. Ale on wiecznie czasu nie ma w tedy kiedy ja mogę jechać. Więc stwierdził, że skoro sobie w sieci kupuje to mogę i jemu. Zdjęcie widział, bluza była na manekinie...Tylko on się nie spodziewa tego chyba jak w rzeczywistości to wygląda :/. Tak, na wsi mieszkamy, ale coś takiego...nawet ja chyba tego nie przełknę wizualnie...Chyba żeby miał zespół ...polowy... :D