Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ta Ewka z raju co skusiła Adama to ona była blond czy brunetka?

Polecane posty

Gość gość

Fajna była chyba a ten Adam dziwny goła baba a nawet mu nie stał penis... Może gejem był?

Gość gość
Adam wolał Lilith, bo się dobrze p*********a, ale była feministką, więc stworzono kobietę bardziej uległą. Ale jak Ewa zobaczyła podwójnego penisa Szatana w rozmiarze powyżej rekordu Guinessa, to od razu przeszła na stronę diabła, bo była aż tak uległa...

Gość gość
A Ewka to brunetka była bo Żydówki tak mają.

Gość gość
Twoja matka to żydówka Ewka była katoliczka z krwii i kości dlatego pozostała dziewicą

Gość gość
Jak była dziewicą jak urodziła Kaina i Abla i ich siostry żeby mieli żony?

Gość gość
Dupą urodziła, ale waginalnie była dziewicą aż do narodzin Chrystusa, bo dopiero wtedy jako katoliczka mogła zawrzeć pełnoprawny związek małżeński z Adamem. (Btw. Jaja sobie robię, ale nie wiem, czy ten co wcześniej nazwał ją chrześcijanką też.)

Gość gość
Była czarną murzynką tak samo jak Adam. Blondyni istnieją dopiero od 11 000 lat.

Gość gość
a to było 2015 lat temu baranie więc już byli blondyni!!! Ewka to była laska!! Każdy by taką chciał mieć wiem bo mam jej foty schowane w szafce

Gość gość
Byla dlugowlosa brunetka...

Gość gość
1. Czy goliła swoje łono? 2. Czy miała motylka czy bułeczke?

Gość gość
sadząc po obrazach czyli wyobrażeniach ludzi to była pulchną, długowłosą blondynką, a jesli naprawde istniała to powinna być bardziej owłosiona jak praczłowiek i miec troche inne rysy jak wspolczesni :)

Gość gość
a ja postawie kontre bo jak wiadomo ewka to symbol pokusy :) Ta więc zakładając, iż ST pisany byl dawno temu gdzie ludzie zyli wyłącznie w swoich małych społecznościach, nie znając obcych cywilizacji, autor mógł oglądać tylko swiat jaki go otaca, a więc kobiety i mężczyzn o charkterystycznym wyglądzie czarnych kręcosnych włosach i sniadej cerze (u żydów). A że od czasu do czasu przewinęła się jakaś przeurocza blondynka o niebieskich oczach, długich i szczupłych jak łania nogach, która we ów wiosce robiła nie lada furorę, autor (albo autorka, albo autor za namową autora) mógł obserwować, slinotok u pospolitego chlopstawa na widok owego cuda, tym samym owładnięty zazdrością, gdyż sam nie mógł niczzim imponować, bo jedna owac, dwie kury i łachmany, postanowił ukrócić łajdactwa zamożniejszych kompanów, dać im wzór, którego należy unikać, właśnie ową łanie blodni. Tak wiec myślę, ze to mogła blondynka być :)

Gość gość
Na obrazach to wysoka blondynka, z falowanymi wlosami najczesciej, i gruba i o jasnej karnacji :O Pewnie wtedy byl taki ideal piekna, ale jak dla mnie nic specjalnego... Jesli blondynka to ma być zgrabniutka :P

Gość gość
ale jak oni zrobili kolejne potomstwa kazirodztwo było?

Gość gość
piękno okrągłości kobiet przewija się nie tylko na obrazach tamtej, no może nie co późniejszej epoki niż tamtej, dlatego dziwi mnie czemu dzisiejszy wzor to szczupłość niemal anoreksja:O a może domyślam się, że to zwykla prowokacja, mająca na celu stawianie kontry kontr:classic_cool: wtedy dużo się mówi pisze, odzwierciedla sprzedaż? :D

Gość gość
gość dziś Dupą urodziła, ale waginalnie była dziewicą aż do narodzin Chrystusa, bo dopiero wtedy jako katoliczka mogła zawrzeć pełnoprawny związek małżeński z Adamem. (Btw. Jaja sobie robię, ale nie wiem, czy ten co wcześniej nazwał ją chrześcijanką też.) gość dziś a to było 2015 lat temu baranie więc już byli blondyni!!! Ewka to była laska!! Każdy by taką chciał mieć wiem bo mam jej foty schowane w szafce xxx 2015 lat temu Ewa już dawno kwiatki od spodu gryzła, ośle. Jak już sobie jaja robisz, to rób, ale nie myl Ewki z Marysią, bo ktoś zrobi sobie polewkę z ciebie. :) To samo do gość 13:10 i 13:08

Gość gość
15:24- no i dobrze, ze moda na grube kobiety minela bo otylosc zdrowa nie jest

Gość gość
gość dziś Ty się tak nie spinaj bo ci żyłka pęknie i już nawet analną dziewicą nie będziesz :P

Gość gość
Nie patrzcie na obrazy! Obrazy kłamią :) Na każdym Ewa ma pępek, jakim cudem? Ewa włosów nie miała. Miała sierść.

Gość gość
otyłość nie jest zdrowa, anoreksja jest jeszcze gorsza:O ale oki. Wzór pięknej kobiety a tym bardziej zdrowej nie odpowiada wymiarom x:x:x współczesnej modelki :) ale wywołuje zazdrość u nawinych (bo jak to skoro, tak to ja też tak chcę:P) popyt nagania podaż, a podaż popyt, konsumenci to konformiści 80 koma 7 %:classic_cool:

Gość gość
gość dziś gość dziś Ty się tak nie spinaj bo ci żyłka pęknie i już nawet analną dziewicą nie będziesz jezyk.gif xxx Ja się spinam????? Ha ha ha ha ha ha ha ha. Chciałabyś he he. Rozbawiła mnie ta pomyłka i tyle. Jest śmieszniejsza niż sam zamysł robienia sobie jaj ha ha. No jak można pomylić te dwie postacie? W naszym katolickim kraju? No please... Robić sobie jaja to jedno, nie mam nic przeciwko, ale jak chcesz na siłę robić z siebie pośmiewisko to proszę bardzo. Buźka :P

Gość gość
Ale tu nie ma jabłek:-)

Gość gość
Niezły opis raju.:)

Gość gość
osobiście nie wierzę, aby ktoś taki jak Ewka wgl istniał... czego nie dotknę nie uwierzę) jednak jako symbol wyobrażałbym sobie jako Ewę Banks, rozpiciupającą cipke od dolnego eurfatu po wschodnie wybrzże z dokładnością do 6:00 UTc:classic_cool:

Gość gośćszarik
Wersja ze Slaska... ...na pocuntku nie bylo nic...potem byl Adam und Ewa... potem przyszol waz i godo...Ewa serwij ten apfel z tego drzewa i dej bajs Adamowi...Ewa serwala ten apfel z tego drzewa i dala bajs Adamowi. Potem przyszol Herr Gott i godo :wy pierunskie szlangi fon s mojego raju... P.S Chyba byla ruda a,jablko niebieskie

Gość gość
morda szmaty nie macie głosu

Gość gość
herr był zazdrosny, widać miał racje, zakochany był, coż, ciekaw czy zona herfa była wiedxmin, szabat miały wróżbom się oddaly, owrozyly Adamem nazwaly, resta nie ma koncia, milosc bez...prą... :)

Gość gość
Wrozki wywróżyły miłosć Adamowi?a to ciekawe.