Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hotel w okolicy kielc

Polecane posty

Gość gość

szukam fajnego hotelu w okolicy Kielc

Gość gość
Ja na pewno będę polecać ten hotel –hotelprzedwiosnie.pl . Namówił mnie na wyjazd mój mąż i spędziłyśmy tam bardzo miły weekend. Za pobyt nie zapłaciliśmy dużo a w zamian mogliśmy fajnie spędzić czas. Atrakcji jest sporo więc zawsze jest co robić. Troszkę nie podobał mi się wystrój restauracji ale za to jedzenie było naprawdę smaczne.

Gość gość
Właśnie wróciliśmy z kilkudniowego wypadu w Pieniny i na gorąco polecamy schronisko Orlica w Szczawnicy! Pokoje po remoncie są dobrze wyposażone a z ich okien roztacza się urokliwy widok. Kuchnia serwuje regionalne dania a sama lokalizacja aż zachęca do górskich wędrówek.

Gość gość
Jak szukaliśmy miejsca na noclegi w Pieninach to trafiliśmy na stronie pod adresem WWW.ORLICA.COM na bardzo ciekawą ofertę, z której oczywiście skorzystaliśmy. Schronisko ma bardzo dobre położenie, pokoje są nieźle wyposażone, obsługa przemiła a dania kuchni regionalnej to dla każdego wyjątkowa uczta. Warto tam się wybrać!

Gość gość
oczywiscie wszystko zalezy od budzetu, ale jezeli nie chcesz wydawac az tak duzo, a ciagle korzystac z przyjemnosci przebywania w danym miejscu to polecam www.tonocleg.pl sa swietni

Gość gość

Jeżeli rozglądacie się za odpowiednim hotelem na terenie Kielc to polecam wam zapoznać się z ofertą hotel-uroczysko.com.pl Hotel ten ma bardzo wysoki standard i posiada własne SPA. Tam można nie tylko się zatrzymać na noc ale też wypocząć w luksusie.

Gość gość

Bardzo dobrym hotelem, który znajduje się pod Kielcami jest palacwkonarach.pl Miejsce to jest bardzo eleganckie, zapewnia ciekawe atrakcje i ma niezłe ceny. Polecam wam się przyjrzeć ich ofercie.