Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hepulinka

Firma windykacyjna

Polecane posty

Gość hepulinka

Życiowe trudności spowodowały, że popadłam w zadłużenie. Mój dług odsprzedano firmie Norman & Butmar Sp. z o.o. Czy miał ktoś z Was z nią styczność?

Gość zuzka991
Nie miałam styczności z tą firmą Musisz spłacić dług, to oczywiste. Ja też mam zamiar zacząć ścigać moich dłużników. Wpadła mi ostatnio w ręce tania windykacja online - http://vindicat.pl/ i chyba z niej skorzystam. Można samodzielnie wyegzekwować dług bez ponoszenia dodatkowych kosztów.

Gość joolleczka
Ja mam własną firmę i już kilka razy musiałam skorzystać z pomocy firmy windykacyjnej. Ostatnio trafiłam na http://6krokow.pl/skuteczna-windykacja-naleznosci/ W sześciu krokach jest wyjaśnione jak skutecznie odzyskać pieniądze. Chyba zacznę stosować sie do tych rad i spróbuję samodzielnie odzyskać należności

Gość gość
Samodzielnie można odzyskać pieniądze choć nie zawsze jest to skuteczne. Ja jednak musiałem skorzystać z kancelarii która się zajmuje windykacją. Bardzo fajna firma oraz ma dobre podejście do klienta ja jestem bardzo zadowolony dlatego mogę spokojnie polecić kancelarię Liderio. Ma swoją stronę kancelarialiderio.pl na której jest opisane czym się zajmują i w jaki sposób mogą pomóc.

Gość KolorowyKarol
Miałem dużo dłużników, do czasu kiedy nie korzystałem z pomocy firmy windykacyjnej. http://www.windykacja-bon.pl/ skutecznie ściągała moje długi i nadal to robi. Bez nich byłoby to ciężkie.

Gość Joanna091
Kompleksowo bo i z windykacji sądowych, egzekucyjnych, ale też eksmisji (jak w naszym przypadku) oraz skupów wierzytelności zajmuje się firma BON z Warszawy. Poleca, ponieważ uratowali mi można powiedzieć życie, zaufałam im i dobrze na tym wyszłam, zorganizowali cały proces logistycznych, i pomogli mi w eksmisji z mieszkania własnościowego po licytacji komorniczej. POLECAM

Gość gość
Polecam BON z Warszawy. Pomogli mi podczas eksmisji , koordynowali działania z urzędem gminy i komornikiem. Bardzo efektywni.

Gość Andrzejmarylik
Też miałem do czynienia z BON. Szybcy, efektywni i bardzo sympatyczni w kontakcie.

Gość gość

Jeśli szukasz kogoś na trudną sytuację to według mnie najlepiej będzie wybrać pieniadzedlaciebie.com.pl. Radzą sobie naprawdę bardzo dobrze również z trudnymi sprawami i sytuacjami podbramkowymi, pewnie Tobie też będą w stanie pomoc.

Gość Maryśka

Jeśli chodzi o traktowanie dłużnych to zdecydowanie EOS KSI z Warszawy jest w czołówce. Nadrabiają szacunkiem i zrozumieniem chyba za wszystkie pozostałe